Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek is kiakad a párotok ha az utcán más csajokat megnéztek?
Ez a női gondolkodás.
Te elvárod, hogy a férfi úgy gondolkodjon, és úgy legyen bekötve mint egy nő.
Érdekes elvárás mit ne mondjak...
Nekem meg egész egyszerűen nem szándékom megszabni, hogy a másik mit egyen, mennyi ideig üljön a vécén, hova nézzen, mikor ásítson, stb.
Egyszerűen azért, mert tisztelem mint embert. Hogy neki vannak határai, és majd ő eldönti a szabad lelkiismerete alapján, hogy mit csinál. Egy kiteljesedett, szárnyaló ember - mondjuk egy boldog, sikeres partner - kulcsa, hogy mindig bízni kell benne, és a szabad lelkiismeretében nem szabad gátolni.
Az emberek többsége az igazi bizalmat és lelki szabadságot a párkapcsolatokban nagyon meghálálja, míg a korlátozásokat előbb-utóbb megsínyli (az is, aki korlátoz).
#20, amit leírtál, abból világosan látszik, hogy a saját frusztrációid miatt akarod korlátozni alapvető emberi jogaiban a párodat. Jó reakció, hogy te hagyod ott, ha ilyen van, ugyanis így csak a magad életét teszed tönkre.
Érdekes amiket írtatok!Belegondoltam,hogy nekem sem esne jól,ha ő csorgatná a nyálát más pasikra!Nem hagynám el soha,ő a legcsodálatosabb nő a világon!Ezért szakítani,mert rosszul esik neki az,ami minden embernek rosszul esne...
Köszönöm a válaszokat,nagyon hasznos volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!