Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál-e olyan csajjal akinek az az utóneve mint az anyádnak?
Sosem szoktam a barátnőm nevét hörögni szex közben, az csak az idétlenek mániája...
Nekem semmi bajom anyám nevével és azt sem bánnám, ha a barátnőm is az Ő nevét viselné és szex közben, ha ne adj Isten véletlenül mégis kimondanám a nevét, biztosan nem az anyám jutna róla eszembe!!!
hat en sem mondom a nevet szex kozben. es a nevet emberrel tarsitod igyis ugyis, a baratnod nevet meg csakis vele. esetleg ha zavar, becezd maskepp. vagy nyuszomuszo jelleggu becenevekkel, vagy csak roviditessel (pl. Eniko- Eni, Enci)
amugy en a csaladban senkit nem a neven szolitok, es a szuleimet, nagyszuleimet csak ugy tudom elvileg hogy hivjak hogy ki tudjam tolteni a hivatalos papirokat, meg ha valaki megkerdi tudjak valaszolni :p de az o szemelyukkel az apu, anyu, stb neveket asszocialom. ezert nem hiszem h gondot jelentene ha ugyanugy hivnak, foleg ha tetszik a nev. es vegulis a szemely. foleg a szemely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!