Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Járnál-e olyan csajjal akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnál-e olyan csajjal akinek az az utóneve mint az anyádnak?

Figyelt kérdés
2010. jan. 21. 21:07
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
eddig a pillanatig ez a kérdés meg sem fordult a fejemben, de igen, voltak ilyen nevű barátnőim
2010. jan. 21. 21:09
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bár nem volt még alkalom rá.
2010. jan. 21. 21:10
 3/15 A kérdező kommentje:
és amikor szexuális kapcsolatot létesítesz vele akkor mondod anyád nevét?
2010. jan. 21. 21:12
 4/15 anonim ***** válasza:
51%
Én még anyámmal is járnék.
2010. jan. 21. 21:14
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
amúgy szex közben nem szoktam neveket mondani, de attól, hogy a név stimmel, csak nem az anyukádra gondolsz közben...
2010. jan. 21. 21:14
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Attól hogy neki is ez a neve, szex közben nem az anyukád nevét mondod, hiszen a lányra gondolsz. Lehet, hogy furcsa, sőt... de ha szereted, akkor sztem nem olyan nagy gond ez a név kérdés.
2010. jan. 21. 21:15
 7/15 A kérdező kommentje:
és apáddal járnál?
2010. jan. 21. 21:16
 8/15 anonim ***** válasza:
az én unokatesómnak ugyanaz a barátja neve, mint az öccséé. és most már házasok:D uh neki sem okozhatott nagy gondot ;)
2010. jan. 21. 21:17
 9/15 anonim ***** válasza:
50%

Sosem szoktam a barátnőm nevét hörögni szex közben, az csak az idétlenek mániája...

Nekem semmi bajom anyám nevével és azt sem bánnám, ha a barátnőm is az Ő nevét viselné és szex közben, ha ne adj Isten véletlenül mégis kimondanám a nevét, biztosan nem az anyám jutna róla eszembe!!!

2010. jan. 21. 21:17
 10/15 anonim ***** válasza:

hat en sem mondom a nevet szex kozben. es a nevet emberrel tarsitod igyis ugyis, a baratnod nevet meg csakis vele. esetleg ha zavar, becezd maskepp. vagy nyuszomuszo jelleggu becenevekkel, vagy csak roviditessel (pl. Eniko- Eni, Enci)

amugy en a csaladban senkit nem a neven szolitok, es a szuleimet, nagyszuleimet csak ugy tudom elvileg hogy hivjak hogy ki tudjam tolteni a hivatalos papirokat, meg ha valaki megkerdi tudjak valaszolni :p de az o szemelyukkel az apu, anyu, stb neveket asszocialom. ezert nem hiszem h gondot jelentene ha ugyanugy hivnak, foleg ha tetszik a nev. es vegulis a szemely. foleg a szemely.

2010. jan. 21. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!