Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hátrányt jelenthet egy kapcsolat kialakításában ha egy 22 éves lány még szűz, úgy hogy voltak már rövidebb kapcsolatai?
Figyelt kérdés
Egyik fiúval sem akikkel jártam nem feküdtem le, mert nem voltak szerelmesek belém.2014. szept. 29. 21:23
11/16 kolosszus22 válasza:
4-es, azért azt ne mondd, hogy az normális ha valaki 4 éves kapcsolattal a háta mögött is szűz 24 évesen, az finoman szólva is fura.
12/16 anonim válasza:
Nem minden a szexről szól, kolosszus22.
Nekem is vannak ennél fontosabbak pl.
Lehet pont az nem volt, de minden más igen, ennyi.
13/16 anonim válasza:
Nem mondtam,h normális. Anno egy haverommal jött össze, mert nagyon "egy húron pendültek", megegyezett az ízlésük stb. de ő mindig is visszahúzódóbb, igencsak szemérmes lány volt, míg a srác nagy nőcsábász hírében állt, szal nem mindennapi párosítás volt. Aztán úgy alakultak a dolgok,h nem feküdtek le egymással, a srác megunta és szakítottak.
14/16 A kérdező kommentje:
Hát azért én hamarabb mint egy félévnyi kapcsolat után letudtam volna feküdni vkivel.
2014. szept. 29. 21:37
15/16 anonim válasza:
Az nem, hogy szűz. Az igen, hogy miért.
16/16 anonim válasza:
ha nem akarnál FÉL ÉVET várni akkor nem jelentene gondot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!