Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért jó neki? Csak rosszat akar nekem?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy sráccal, aki kicsit messze lakott tőlem 2 hónap után szakítottunk. Azt mondta neki gond ez a távolság. Mondta h soha nem felejt, de mégis talált magának csajt. Mindig azt mondogatja hogy találjak magamnak mást. Szoktam látni a kiírását, és nagyon szereti a barátnőjét. De közbe engem is hiteget, hogy még együtt leszünk, és hogy szeretne velem lenni.2010. jan. 21. 18:35
1/7 anonim válasza:
Nyilván azzal semmi jót nem akar Neked,hogy folyton csak hiteget.Ne engedd neki,és ne mutasd ki felé,ha még érdekel Téged,mert csak ki fogja használni a helyzetet.Felejtsd el,lépj tovább,és légy vele hűvös,távolságtartó.Esélyt se adj neki a további hitegetésre!
2/7 anonim válasza:
Köcsög a srác.
Kettős játékot játszik.
Ha működött akkor működhet megint a távolság ellenére, de talált egyet közel de talonban tartana téged is. Mondja hogy találj mást de ha Ő szakított veled és te még szereted akkor tudja, hogy nem léped meg és nem lesz más.
De KERESS mást!
3/7 anonim válasza:
A második válaszolónak igaza van. Hagyd ezt a srácot, téged csak amolyan "tartalékként" kezel. Keress te is mást, biztos találsz nála jobbat!
4/7 anonim válasza:
Már bocsi de szerintem kihasznál. Talán pótlék lehetsz, hogy ha nem jönne neki össze a másik csajjal akkor ott vagy neki te is! Keress mást! Egy ilyen ember nem érdemel lányt.
5/7 anonim válasza:
figyu én fiú vok én pesti barátnőm miskolci és kb 2 éve vagyunk együtt és nemrég mentem ki hozzá elöszőr! köztünk 2 megye kb 3 óra út és mégis összejött.a pénz meg nem számít :D. ezzel azt akarom mondani h ha igazán szeret megtudná oldani!a srác valószínüleg nemtud döntei h közeli vagy messzi barátnője legyen
6/7 anonim válasza:
Figyelj babám ÉN IS FIU VAGYOK DE EZ EGY szemét majom AKI CSAK ARA AKAR HASZNÁLNI ÉS CSAK KIHASZNÁLNA NE HAGYD MAGAD
JO LÉGY ÁS OKOS EGY 21 ÉVES FIU ha gondolod irj privibe megbeszéljük
7/7 anonim válasza:
Felejtsd el ha szerindte a távolság gond volt akkor ha újból össze jönnétek nem lenne az?
csak hiteget meg komolytalan feléd.
találj mást majd elfogod felejteni ha nem is egyből de idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!