Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek hogy egész életemben szüz maradok pedig jol nézek ki de lehet hogy hiába?
Figyelt kérdés
csak 14 centis a faszom és balra görbül elég nagyon
amugy nem értem hogy miért let ilyen amikor
apámnak egyenes mert egyszer véletlen megláttam
van vagy 20 as
22 éves vagyok és még nem volt barátnöm
félek hogy mostmár lassan aszt hiszik hogy meleg
vagyok pedig nem de igy nem merek ismerkedni
félek nem tudom mit csináljak?
2014. szept. 29. 15:55
11/12 anonim válasza:
Ha jól nézel ki, kizárt, hogy szűz maradj. Én ronda vagyok, így nem csoda, hogy 28 évesen még csak randim sem volt, mert minden lány elutasított eddig, akinél próbálkoztam.
12/12 anonim válasza:
Hát, ha olyan igényesen beszélsz, mint ahogy írsz, akkor nem csodálom, hogy senki nem akar veled járni. Komolyan, 22 évesen rosszabb a helyesírásod, mint egy 12 évesnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!