Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kelletek egymásnak, ilyen kis távolság nem lehet probléma.
Ha barátod bejelentkezik állandó lakcímre hozzád, akkor a 100 km-es havi vasúti bérletért neki 10 ezer forintot kell fizetnie (munkáltatójának még 61 200-at).
Van értelme, de piszok nehéz... :((
2 hónapja elment a párom Ausztráliába dolgozni, több ezer kilométer van közöttünk... és még hónapokig nem látom.
De ha elég erősek vagyunk, mi együtt júniustól. :)
Arra viszont számíts, hogy könnyebb összeveszni. Imádom a párom, de nekünk is vannak apró vitáink. (egyik fél kevésli a beszélgetést, nincs idő, minek ment ki, miért nem mentem vele stb...) -- Ezt a harag szüli, amiért nem lehetünk együtt.
Foglald le magad, menj el a barátaiddal ide-oda... hogy legyen mit megbeszélnetek. :)
Nézzetek együtt filmet a pároddal (egyszerre elindítani), majd beszéljétek meg... Nézzetek videókat így, vagy vicceket olvassatok. Az internet sokat segít, a lényeg, hogy sok közös emléketek legyen.
Én továbbra is azt mondom, hogy aki szerelmes, annak a kapcsolat - akár távkapcsolat, akár nem, akár tudtok midnen egyes hétvégén találkozni, akár nem - soha nem lesz felelslegesen kidobott idő. Akinek mégis az, az nem a szerelmet kereste, hanem "valami mást".
Olyan meg nem csak távkapcsolatnál fordulhat elő, hogy neadjisten vége lesz. Mindig benne van a pakliban, hogy esetleg mégsem fog örökké tartani. Ha valaki egy véget ért kapcsolatot kidobott időnek gondol, akkor az nem is volt igazi kapcsolat.
Anyagilag nem kényelmes? Valóban nem. Persze, ez nagyban függ az anyagi helyzettől, de én alapvetően azt mondom, hogy a pénz pont azért van, hogy nekünk kényelmesebb legyen. Mondjuk az által, hogy elutazhatunk a szerelmünkhöz.
Ha belegondolok, nagyon sok mindent megvehettem volna abból a pénzből, amit eddig az utazásra elköltöttem. Csak nem hiszem, hogy attól boldogabb lennék, hogy a szerelmem helyett inkább másra költöm azt a pénzt.
Meg szerintem egy szerelmes embernek ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!