Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire felszínesek a kislányok?
Tv butitja őket?
17-8 körüliek, sportolni járnak,lovagolni stb. Ezeknél tapasztalom.
Nem tudom én a 18 évemmel nem tartom magam kislánynak.
És nem felszínesebbek mint a 20-on évesek szerintem.
De ha még kislánynak tartod őket nem mindegy hogy felszínesek-e? :D
Amúgy nem a tv teszi hanem egymást hülyítik legalábbis szerintem. Persze az se mindegy hontantól számít valami felszínességnek. Aki azt állítja hogy neki csak a belső számít az vagy engem akar átverni vagy önmagát.
Szóval mindenki felszínes csak a szint nem mindegy.
Bocsi ez lemaradt :)
Annál a pontnál kezd felszínes lenni, mikor rendben lenne egy randi vagy bármi egyetlen ami zavarja a külső. És csak ezért már nem is akarja jobban megismerni.
Egyszóval nem érdekli ki vagy, lehetsz Nobel díjas fizikus, a legszerethetobb kedves férfi akkor sem lehetsz vele ha az utcán nem tud felvagni veled hogy milyen jóképű vagy.
Miért ne lennének azok?
Mindenki (mégha nem is vállalja) de csak kizárólag külső alapján itél.
Ha valaki nem üti meg az általunk kivánt szintet/mércét, akkor az esélyt sem adjuk meg neki, hogy bebizonyitsa azt, hogy a barátságunkra méltó, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!