Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez esetben kell aggódnom?
Az új párommal minden rendben ment eddig, ő nagyon tepert értem, én pedig nem szoktam alapjáraton féltékeny lenni, de ez kicsit megzavart. Még barátok egy olyan lánnyal, akivel egy sportegyesületbe járnak, és egy ideig amolyan barátság extrákkal kapcsolat volt köztük. Aztán összejönni nem jöttek, a lány kiakadt ezen, de ahhoz képest még mindig nagyon barátkozni akar a párommal.
Na már most, ez engem zavar, de a barátom szerint nincs értelme, mert ő nem akar megszakítani egy több éves barátságot a lánnyal, viszont ha az nem tartja tiszteletben az ő új kapcsolatát, akkor az egyértelműen lerázná. Szóval nagyon normálisan áll a dologhoz, de én ilyen téren kissé komplexusos vagyok. Úgyhogy Ti mit gondoltok, van miért aggódnom? Másrészt, ez felém nem tiszteletlenség, hogy tűrjem, hogy egy idegen lány nyáladzik az én barátomra?
Előre is köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!