Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szakító ok lehet a dohányzás, vagy ő értékeli rosszul?
Egy éve dohányzom. A barátom, akivel lassan fél éve vagyunk együtt, szintén dohányzik, de egyáltalán nincs rászokva - szerintem én sem. Van, hogy 3-4 napig nem cigizek, és egyáltalán nincs szükségem rá. Társaságban szeretek, meg ha melankolikusabb pillanatom van. Ő inkább az a partidohányos fajta. Falunk lakik, ott egyáltalán nem cigizik, csak ha nagyvárosban van. Most 3 hónapig én is ott leszek, ahol ő, és megegyeztünk, hogy 1 pakk dohányt viszek majd ki kettőnknek, és azt is megígértem neki, hogy mérsékelni fogom a dohányzást. Azonban most elmondta nekem, hogy mondjam meg, mikor fogok leszokni, mert lassan választanom kell majd ő, és a dohányzás között. Nem tudom mit csináljak. Azzal érvel, hogy csak aggódik értem.
18/L, 18/F
utolsó, "a ciginek semmi pozitív hatása nincsen, sőt, éppen ellenkezőleg, rengeteg negatívuma van." ugyanez pontosan elmondható a fogamzásgátlóról is, mégsem hallottam még egy pasitól sem, hogy ugyan kicsim, hagyd abba a szedést, aggódom érted.
a dohányzás egyáltalán nem egyenlő az alkohollal, vagy a droggal. másrészt se egy drogost, se egy alkoholistát nem szabad azzal rávenni a leszokásra, hogy ha szeretsz, abbahagyod. és ha szakítasz vele? akkor joggal zsarolhat, hogy miattad szoktam le, ha elhagysz, visszaszokom. minden káros szenvedélyről csak úgy lehet leszokni, ha az illető maga akarja, a saját döntése, ami belülről jön. senki sem a dohányzásra buzdítja, hanem arra, hogy HA leszokik, magáért tegye, és ne azért, mert a szerelem nevében zsarolják.
Szerintem minden normális fiú szakít egy bagós lánnyal.
Amelyik fiú bagózik, az meg nem normális. Szóval mindketten reménytelenek vagytok.
Meg tudná mondani valaki hogy mi a jó a bagózásban? Mert szerintem vagy 1000 féle hátránya van és előnye semmi, élvezhetetlen, büdös, köhögésre, hányásra ingerel már az is ha mellettem szívja valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!