Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem unjátok még a szerelmet? Akinek nincs kapcsolata, az nem tartja fárasztónak a nagy Ő keresését?
Nem bánnám, ha csak úgy az ölembe pottyanna az akivel életem végéig boldog lehetek. Nem igénylem a keresgélés maceráját.
Az tény, h sok új emberrel megismerkedsz így és bepillantást kaphatsz a gondolkozásmódjukba én meg kifejezetten élvezem elemezni az emberi pszichét, de simán lecserélném ezt az ölbe pottyantásért.:D
nem keresem, és nem is akarok magam mellé senkit :)
21l
Férfi vagyok, soka mondták már nők, hogy ők egy szalmaszálat se tesznek keresztbe a párkapcsolatukért, úgyhogy a nőkre kb úgy tekintek, mint ragadozó állat a növényevőkre. Elég fárasztó napokig-hetekig arról győzködni internetes társkeresőn egy nőt, hogy legyen hajlandó a találkozóra élőben. Aztán élőben meg kövérebb, és a kapa kiesik a száján, amikor megszólal.
Ismerkedjek élőben? Ok, ha 10-ből 9 valamire való "offline" nőnek nincs férje vagy barátja, akkor egynek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!