Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem unjátok még a szerelmet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem unjátok még a szerelmet? Akinek nincs kapcsolata, az nem tartja fárasztónak a nagy Ő keresését?

Figyelt kérdés
2014. szept. 28. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én már feladtam. Tavaly azt hittem megtaláltam (még nem volt barátnőm), aztán az ismerkedési fázis szakaszában, pár hónap után jött a nagy pofon. Előtte nem randiztam senkivel, ő is nagynehezen jött össze... Aztán belekóstoltam kicsit ebbe a dologba és rohadtul nem tetszett a korombeli lány hozzáállása az egészhez, gyakorlatilag egy szenvedés, bizonytalanság, hazudozás és stressz volt az egész. Én igen, fárasztónak tartom, mert az ember nyugtalan és stresszel emiatt. Elengedtem ezt a dolgot és sokkal nyugodtabb vagyok, szerintem valószínűleg agglegényként fogom leélni az életemet, de megpróbálom kihozni ebből is a legjobbat, ha már ezt dobta a gép. (Nem vagyok rossz pasi amúgy) 24/F
2014. szept. 28. 21:58
 12/16 anonim ***** válasza:

Nem bánnám, ha csak úgy az ölembe pottyanna az akivel életem végéig boldog lehetek. Nem igénylem a keresgélés maceráját.

Az tény, h sok új emberrel megismerkedsz így és bepillantást kaphatsz a gondolkozásmódjukba én meg kifejezetten élvezem elemezni az emberi pszichét, de simán lecserélném ezt az ölbe pottyantásért.:D

2014. szept. 29. 04:13
 13/16 anonim ***** válasza:

nem keresem, és nem is akarok magam mellé senkit :)

21l

2014. szept. 29. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, soka mondták már nők, hogy ők egy szalmaszálat se tesznek keresztbe a párkapcsolatukért, úgyhogy a nőkre kb úgy tekintek, mint ragadozó állat a növényevőkre. Elég fárasztó napokig-hetekig arról győzködni internetes társkeresőn egy nőt, hogy legyen hajlandó a találkozóra élőben. Aztán élőben meg kövérebb, és a kapa kiesik a száján, amikor megszólal.

Ismerkedjek élőben? Ok, ha 10-ből 9 valamire való "offline" nőnek nincs férje vagy barátja, akkor egynek se.

2014. szept. 30. 20:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Utolsó, egyetértek. De szerinted van ma olyan ember, aki offline? Szerintem a leginkább a nők vannak ráfüggve a facebookra és társaira, még a valamire valók is. Egyébként ha egy nő azt mondja, hogy ő nem olyan,meg ő normális, azok tuti nem normálisak.
2014. okt. 1. 08:42
 16/16 Költőnő? ***** válasza:
sosem kerestem. Megtalál, ha megtalál.
2014. okt. 1. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!