Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használ ki minden lány? 17/F
megértő és jószívű :D küld el az msn címed és akkor dumálunk :D
ilyen fiúkat keresek, de nem találok :D
remélem tényleg elküldöd az msn címed :P
addig is pussza :P
L/17
Azért mert kedves, jószívű ember vagy, akivel vigasztalódhatnak, mert tudják, h rád számíthatnak és nem vered át őket. Sajnos vannak ilyenek, akik ezt csinálják. :(
17/L
15:51 vagyok. még annyit mondanék, hogy nem szeretem kihasználni az embereket és nem is tudom. egyszerűen nem viisz rá a lélek...
lécci tényleg küld majd el az msn-ed :P
L/17
mert hagyod magad! csak olyan lánnyal járj akit télleg szeretsz!
akit meg nem szeretsz dugd meg egyszer kétszer....na jó három a magyar igazság...:D
aztán ennyi...
nem kell itt érzelgősködni 17 évesen ráér az később is!!!
Én is ilyen vagyok. Van erre egy mondás, "legyél jó, és magányos maradsz". Ezt most meg lehet támadni, de valamiért pontosan így működik. Kihasználnak, mert te mindig ott vagy nekik, amikor szeretet és odafigyelés kell, amikor jól vannak, akkor meg valaki más után néznek. Persze ha megint gond van, megtalálnak.
Mindenesetre maradj amilyen vagy, én is ezt teszem, talán akad tényleg olyan lány, aki nem kihasználja a dolgot, hanem komolyan szeretni fog érte.
Mondjuk én ebben már nem hiszek, van, akiért küzdök, aztán vagy eredménnyel, vagy nem. Nekem eddig egyetlen jó tapasztalatom van, az se tartott sokáig.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!