Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért használ ki minden lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használ ki minden lány? 17/F

Figyelt kérdés
Eddig minden lány akivel jártam csak kihasznált :( Általába addig vannak velem míg az ex pasijuakt el nem felejtik. Nem tudom hogy mi lehet a baj. A csajhaverjaim mind azt mondják hogy kedves megértő és túlságosan jó szívem van. Szerintetek mit csináljak? :(
2010. jan. 21. 15:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
49%

megértő és jószívű :D küld el az msn címed és akkor dumálunk :D

ilyen fiúkat keresek, de nem találok :D

remélem tényleg elküldöd az msn címed :P

addig is pussza :P

L/17

2010. jan. 21. 15:51
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg tényleg így van.Túl jó vagy hozzájuk,illetve a lányok többsége szakítás után egy biztos pontot keres és mivel te ott vagy és jó vagy..innen már érthető.Ne hagyd,hogy bekebelezzenek azok a csajok,akik "szenvedésükben" kerülnek közel hozzád.Bulizz,szórakozz,ismerkedj.Akadnak olyanok,akik nem kihasználják csak a fiúkat:) L/17
2010. jan. 21. 15:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert kedves, jószívű ember vagy, akivel vigasztalódhatnak, mert tudják, h rád számíthatnak és nem vered át őket. Sajnos vannak ilyenek, akik ezt csinálják. :(

17/L

2010. jan. 21. 15:52
 4/23 anonim ***** válasza:
Szerintem maradj amilyen vagy,talan az ismerkedesnel fülelj,hogy sirankozik-e meg az EX miatt.
2010. jan. 21. 15:52
 5/23 anonim ***** válasza:

15:51 vagyok. még annyit mondanék, hogy nem szeretem kihasználni az embereket és nem is tudom. egyszerűen nem viisz rá a lélek...

lécci tényleg küld majd el az msn-ed :P

L/17

2010. jan. 21. 15:53
 6/23 anonim ***** válasza:
52%

mert hagyod magad! csak olyan lánnyal járj akit télleg szeretsz!

akit meg nem szeretsz dugd meg egyszer kétszer....na jó három a magyar igazság...:D

aztán ennyi...

nem kell itt érzelgősködni 17 évesen ráér az később is!!!

2010. jan. 21. 15:53
 7/23 anonim válasza:
A fene nagy igazsag az, hogy ebben a korban meg "csak kihasznaljak" a lanyok a fiukat, es forditva. De sokat tanul ebbol az ember, es ez is fontos resze a fiatalsagnak! Inkabb sokat lass, tapasztalj (meg ha ez fajdalmas is), mint idosebb korodban csalodj. Az sokkal rosszabb, hiszen akkor mar nagyobbak a tetek. Tehat, elj, szorakozz, ne vedd tulsagosan komolyan a lanyokat (mint ahogy ok sem veszik komolyan a pasikat)-es ez igy van rendjen-, de ne feledd, tiszteld oket, es fokeppen, magadat! Maradj ilyen rendes, es cuki fiu... Sok boldogsagot!
2010. jan. 21. 16:05
 8/23 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. Van erre egy mondás, "legyél jó, és magányos maradsz". Ezt most meg lehet támadni, de valamiért pontosan így működik. Kihasználnak, mert te mindig ott vagy nekik, amikor szeretet és odafigyelés kell, amikor jól vannak, akkor meg valaki más után néznek. Persze ha megint gond van, megtalálnak.

Mindenesetre maradj amilyen vagy, én is ezt teszem, talán akad tényleg olyan lány, aki nem kihasználja a dolgot, hanem komolyan szeretni fog érte.

Mondjuk én ebben már nem hiszek, van, akiért küzdök, aztán vagy eredménnyel, vagy nem. Nekem eddig egyetlen jó tapasztalatom van, az se tartott sokáig.

25/F

2010. jan. 21. 16:35
 9/23 anonim ***** válasza:
Szerintem azért csinálják, mert valószínűleg őket dobták, és kell, hogy úgy érezzék ők is megtehetik ezt ezért keresnek valakit (jelen esetben téged) és játszanak vele. Nem szép, de azért nem ez az általános, sajnálom, hogy eddig csak erre találtál példát. Remélem a jövőben lesz valaki aki viszont szeret téged.
2010. jan. 21. 17:53
 10/23 A kérdező kommentje:
15:51-es küldtem privátba msn címet :)
2010. jan. 21. 18:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!