Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kellek senkinek?
Normális vagyok, gyerekkorom óta, és nem vagyok iszákos/drogos/bulizós. Mégsem kellek senkinek.
23l

Nem kell megnyílni én se teszem így nem tudnak bántani.
Nagyon nehéz megtalálni azt aki szeret majd meg nem bánt meg és a társad lesz. De ha eddig rengeteg milliárd ember megtalálta az idők folyamán talán neked is sikerülni fog.
Az életemből inkább a szerelem hiányzik minta szex.
csak, hogy válaszoljak egy privátban feltett kérdésre.

jaj már,akkor ne is kezdj bele egy kapcsolatba ha már az elején félsz hogy vége lesz
a csalódásoktól leszel erősebb

Szerintem akkor az itt a baj, hogy túl negatív vagy. Én szeretem az ilyen lányokat, akik nem buliznak/isznak/bagóznak, de annyira nem csípem a túl negatív embereket, akik állandóan sopánkodnak.
A megoldás az lenne, hogy valakivel leülj és megbeszéld a problémáidat, aki talán még tudna is segíteni hasznos tanácsokkal.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!