Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ez?
Nálam nem számítana annak, de nagyon sok nőnél kiverné a biztit, az tuti. :)
És mivel bűntudatod van miatta, az azt jelenti, hogy te sem tartod helyesnek.
Alapból nincs rá sablon, mi megcsalás, és mi nem. Mindenkinél máshol van az a léc, ami alatt még beleférnek dolgok...
Más is kerázik a barátnője mellett..
És tutira nem a saját barátnőjére.
Abszolút természetes.
a párod barátnőjére önkielégítesz? Ezt úgy érted, fizikailag is jelen van, és a végén rávered az egyik testrészére, vagy csak gondolatban?
Az elsőt én megcsalásnak venném, mert ha már az én pasim, ne nézegesse senki meztelenül.
A másik viszont abszolút nem. Sőt. Ez olyan olyan dolog, hogy a gondolataidért, amíg nem nyilvánulnak meg szavakban, szerintem senki nem marasztalható el. Én 4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel, mégis van, hogy másra gondolok maszturbálás közben. Ez szerintem nem bűn, főleg, hogy senki nem tud róla. Kell a változatosság, tisztes kereteken belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!