Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akinek külföldi párja van?
Az én párom orosz, nem tud magyarul. Egymás között általában angolul vagy oroszul beszélünk.
Viszont amikor félálomban vagyok, vagy épp alszom, hajlamos vagyok magyarul beszélni, anélkül, hogy egyáltalán észrevenném.
Legutóbb reggel korán kellett volna kelnem, de alig láttam az álmosságtól. A párom fel akart kelteni, én meg kómásan magyarul válaszoltam, hogy "Csak még 5 percet!"
Visszakérdezett, hogy most mi van. Erre én még egyszer magyarul: "Még 5 percig szeretnék pihenni, mondom!"
Csak utána esett le, hogy szegénykém egy árva szót nem értett abból, amit hadoválok :D
Veletek is szoktak hasonlók történni?
"Kedves egyes :D ennek semmi koze sincs a hazaarulashoz. En is kulfoldon elek"
Ellentmondás. Egyébként pedig nem igaz. Több külföldön élő ismerősömnek van magyar párja.
# 1
Ha tisztában vagy a hazaárulás fogalmával, akkor szerintem te is tudod, hogy az, ha egy magyar férfi vagy nő történetesen beleszeret valakibe, aki nem magyar, az nem hazaárulás.
# 5
Kedves Kérdező!
Elnézést kérek tőled, amiért volt képem megírni a 4. hozzászólásomat, annak ellenére, hogy nem a kérdésedre válaszoltam.
(Mivel nem külföldi a párom, és soha nem is volt, nem tudtam volna számodra hasznosat írni.)
Még egyszer bocsánat, amiért feleslegesen leírtam azt az észrevételt.
előző, agyhalott jobbikos barom vagy, inkább fogd be a szád.
amúgy igen, Németországban volt hogy reflexből "köszönöm szépen"-t mondtam danke helyett. szegény pincérnő nézett csak hogy mi bajom:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!