Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátomnak nagyon kicsi (4cm) és nagyon gyorsan el is megy, még mielőtt felállna neki. Nem jó a szex, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Lehet e rajta javítani vagy inkább keressek más partnert?2010. jan. 21. 10:39
41/54 anonim válasza:
közben rákerestem statisztikákra, sehol nem írnak 10 centis növekedést, inkább a kicsit kevesebb, mint kétszer akkora a jellemző.
Szóval ha abból indulunk ki, hogy 7-8 lehet mereven, akkor ez komoly gátlások forrása lehet...
42/54 anonim válasza:
De bizony kedves elvtárs! Én írtam a tyúktojásos választ! Bizony, hogy nőhet akkorát! Én sem akartam hinni a szememnek.
43/54 anonim válasza:
az enyém lazán 2xesére nő,de tényleg lankadtan olyan 8-cm kb.
44/54 anonim válasza:
Kedves Elvtársnő! :)
Nem azt mondtam, hogy nincs ilyen, csak hogy ritka lehet... :)
45/54 anonim válasza:
Hihi "elvtárs"! Valóban ritka, nem is volt más barátomnak olyan. Visszatérve a kérdéshez, hogy nem tud neki megkeményedni teljesen, az csak pszichés dolog, ami ebben az esetben sajnos magától érthetődő.
46/54 anonim válasza:
egyébként a 4 cm az irreálisan kicsi viszonyítási alapként a lábujjamon a köröm 4 centi:)
47/54 A kérdező kommentje:
Ok, köszi a válaszokat. S bocs hogy kicsit zavarosan írtam.
2010. jan. 21. 15:20
48/54 kolosszus22 válasza:
13:14-nek hülyeséget beszélsz vagy hatalmas lábújjaid vannak.
190cm magas férfi vagyok, 45-ös lábbal, de az én nagylábújjamon a köröm pontosan 2cm!
49/54 anonim válasza:
Baaker! Nem olvastam végig moinden választ, de ez a négy centi, ez brutális. Szinte észre sem lehet enni, már bocs. Szerintem keress mást, sz*rból várat nem lehet csinálni.
50/54 anonim válasza:
most komolyan van 4cm-es?xDsztem te megbuktál matekból...am hagyd ott azonnal!:)már bocs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!