Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek valóban úgy van, hogy a fiatal lányok/nők sokkal magasabb elvárásokat támasztanak a pasikkal szemben?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném, hogy nem provokatív szándékból teszem fel a kérdést, ahogy nem is akarok másokat vádolni, és végképp nem panaszkodni. Csupán érdekelne a véleményetek, mivel ezzel a kérdéssel egyre gyakrabban találkozom, jellemzően fiúktól hallom. Amúgy nem értem az olyan jellegű beskatulyázásokat, hogy valaki átlagos és valakinek nem az a szintje mint amilyenre vágyik, ezért próbálkozzon az ő szintjén. Ugyanígy egy tízes skálán adott úgymond minősítés mennyire lehet reális vagy éppenséggel mit takarhat? A szép, az átlagos, a csúnya. Vagy ez mindig csak a külsőre vonatkozik? Csak ezen fogalmak kedvéért nevezném magam átlagosnak vagy mondjuk csúnyának, mert én úgy gondolom nem minden a külső, bár ahogy elnézem egyre többet nyom a latba. Amúgy egy 23 éves, átlagos srác vagyok, nem túl sikeres a nőügyek terén. Barátaim túlnyomórészt jó és helyes pasik, mindig válogattak nők terén. Én valahogy mindig az átlagosnak nevezett lányokhoz vonzódtam, szerintem nem felszínesek és rendszerint sokkal értékesebbek. Így is sokszor azt hallottam, mi tetszik benne, mit látok benne. Akkor tényleg minden a külső? És az is igaz lenne, hogy az átlagos lányok nem érik be az átlagos srácokkal? És fordíta? Az átlagos pasiknak is csak az úgynevezett jó nők kellenének? Ki támaszt magasabb elvárásokat, egyáltalán ez mennyire tekinthető mérvadónak? Remélem olyan válaszokat kapok, amiktől okosabb leszek, mert egyre inkább önértékelési zavarban szenvedek.2014. szept. 25. 19:39
41/55 anonim válasza:
Hol találsz ilyen bunkó lányokat? Én is van, akinek nemet mondtam már, de arra volt okom. És gondolom ilyen huszonpár éves lányokról van szó, ugye? Amúgy a legtöbb eltartót keres, de komoly kapcsolatot azt biztos, hogy nem.
42/55 A kérdező kommentje:
# 41/41
Igen, huszonéves volt...azóta nem is próbálkoztam senkinél, elég megalázó volt. Tudom nem szabad negatívan hozzáállni, de ez az eset nagyon elbizonytalanított. Hátha hamarosan ez is jobb lesz :)
2014. okt. 24. 18:14
43/55 anonim válasza:
Legalább pozitívan állsz hozzá. Na látod, erre mondtam, hogy fiúban és lányban is nagyon gyatra ez a korosztály. Vannak akik itt írnak és ismerkedni szeretnének, de a legtöbb hót primitív. Tegnap is volt egy valaki, akivel kb 3 mondatot tudtam beszélni, mert nem volt miről. De ahhoz a csajhoz, aki elutasított ismeretlenül, személyesen mentél oda vagy már ismerted? Van aki egyből nemet mond egy idegennek, akármit is csinálsz. Én nem biztos, hogy elküldenék egy jól szituált szimpatikus pasit elsőre, de ilyen még nem jött oda hozzám. Valamire való kapcsolataim is teljesen véletlenül alakultak, én sose kerestem magamnak senkit.
44/55 A kérdező kommentje:
# 43/43
Ismertem az illetőt és személyesen történt. Randira hívtam, mert valamilyen okból kifolyólag úgy éreztem, hogy jó vagyok nála, de tévedtem. Nem az fáj, hogy visszautasított, nem várhatok el senkitől olyant amit nem tud viszonozni, de az önérzetem porig rombolta. Szerintem egy korrekt visszautasítás kijárt volna, ennyi és nem több, hogy ne érezzem magam egy darab szarnak. De talán majd legközelebb, valaki másnál sikerülni fog :)
2014. okt. 24. 19:36
45/55 anonim válasza:
Ez a korosztály ilyen, nagyon kevés aki nem kőbunkó. Azt meg nem tanácsolom, hogy próbálkozz idősebb lányoknál, mert nekik valószínű nem kellenek fiatalabbak. Anno nekem is volt már fiatalabb párom, most el se tudnám képzelni. Már a 15-20 év korkülönbséget tartom ideálisnak ahhoz, hogy megértsük egymást, és jól érezzük magunkat együtt, el tudjunk menni bárhova. Azóta nem is beszéltél azzal a lánnyal? Én szerintem elküldtem volna a fenébe, hogy mégis mit képzel magáról.
46/55 A kérdező kommentje:
Sajnos én nem próbálkozhatok nálam idősebb nőknél, nekik érett férfi kell. De beszéltem vele, de a kapcsolatunk már nem az igazi, nem olyan mint korábban. Kb ennyi, nem vagyok haragtartó típus.
2014. okt. 24. 20:34
47/55 anonim válasza:
De egyébként neked mik az elvárásaid? Furcsa, hogy neked nem sok van, de nem találsz senkit. Érdekes, de nekem pl elvárásom lenne, hogy szeresse a fehérneműket, de egyik pasim se szerette igazán, pedig gyűjtöm őket.
48/55 A kérdező kommentje:
Külsőre legyen ápolt, adjon magára. Egyébként legyen megértő, őszinte,ne legyen felszínes, vagyis olyan akivel lehet közös programokat csinálni, beszélgetni stb. Legyen hűséges. Csak olyant várok el, amit én is megtudok adni neki. Például soha nem dohányoztam, de ha ő dohányozna azt is elfogadnám, nem csinálnék belőle problémát.
2014. okt. 24. 20:43
49/55 anonim válasza:
Pedig semmi extrát nem írsz. Ezeknek, amiket említettél nálam a velem egyidős korosztály az igényességben bukik mindig. Pl napi fürdés, tiszta ruha, haj- és fogmosás. Amik ugye alap dolgok lennének, de vannak, akiknek meg nem. Dohányzás engem se zavar, én ritkán szoktam, pasinál nem zavar. Csajjal voltam már olyannal, hogy annyira láncdohányos volt, hogy fél óránként kiment, na az már zavart, és még büdös is volt mindene.
50/55 A kérdező kommentje:
Szerinted miben merülne ki az extra fogalma?
2014. okt. 24. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!