Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Butaság lenne egy rajz a barátom névnapjára?
19 éves vagyok, a barátom 18.
A helyzet az, hogy nagyon nehéz ajándékot venni neki.
Kapott már tőlem karkötőt, nyakláncot-nem hordja.
Kapott kulcstartót-a zsebében landolt. Kapott sokszor sütit, azt legalább megette. Kapott bögrét-nem használja, mert műanyag pohárból iszik. Kapott műanyag poharat amire festettem-nem használja, nehogy baja legyen. Kapott két pólót, amire én rajzoltam neki-nem hordja. Kapott egy pólót, amire a kedvenc videójátékát nyomtattam rá-nem hordja.
Ruhát nem szeretek nélküle venni, meghívni sehova se hívhatom meg. Eddig kapott névnapjára egy tábla csokit, de mondtam, hogy adok valami maradandót is. Arra gondoltam, hogy szimplán lerajzolom a kedvenc mesehőseit(simpsons család). Más ötletem már nincs. Persze nem ilyen 5 éves szintű rajz lenne. Rossz ötlet? Vagy mást kellene? Mert már más ötletem nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!