Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Úgy érzem a földi élet nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a földi élet nem nekem való, a legszívesebben meghalnék. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A családomon kívül senki sem szeret. A párkapcsolataim is félre sikerültek, általában velem szakítottak. Nagyon érzékeny is vagyok, a szívemre veszem amit mások mondanak rólam. Sokszor ideges vagyok. Lehet hogy depressziós is vagyok. L22
2014. szept. 24. 15:34
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ne légy depis, most is szépen süt a nap. Hol tartasz az életben, mire ez a nagy világfájdalom? (Külső, suli/munkahely).

Kiindulási alapnak már az éppen elég, ha szerető család vesz körül, mert ez a legbiztosabb támasz, amire lehet építened a fejlődésedet (már ha egyáltalán szükséges).

Azt meg jó ha korán megszokod, hogy az emberek mindenkiről pofáznak, akiket barátaidnak hiszel, azok sokszor nem azok. Aki az átlagnál kicsit is szerencsésebb, sikeresebb annak mindig sok irigye van, de sokkal jobb ez, mintha szánakoznának rajtad :)

A furka-piszka emberek különösen azt élvezik, ha látják hogy a másiknak érzékeny pontjára tudnak tapintani, és látják hogy az fáj nekik, a legjobb ha lesz...d őket.

37F

2014. szept. 24. 15:58
 12/22 anonim ***** válasza:
Én csak 16 vagyok,de én is igy érzek...
2014. szept. 24. 15:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam már, de sosem sikerült kikerülnöm ebből a lelki állapotból. Tudom úgy sem lesz soha senki aki szeretne.
2014. szept. 24. 16:00
 14/22 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz ismerkedni, akkor hogy szerethet meg valaki?
2014. szept. 24. 16:01
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
ha tényleg ilyen problémáid lennének, akkor nem itt panaszkodnál. csak feltűnési viszketegséged van, ennyi. hülye p1csa.
2014. szept. 24. 16:28
 16/22 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy szeretnek téged az emberek, csak lehet, hogy nem vagy képes észrevenni.

Mért vagy ideges? Mért veszed a szívedre a dolgokat? Ismered önmagadat?

2014. szept. 24. 16:37
 17/22 anonim ***** válasza:

Szinte minden nap látok itt legalább egy hasonló jellegű kérdést tőled.

Elég sok választ kapsz, a legtöbben azt tanácsolják ismerkedj, mozdulj ki, csinálj valamit ami lefoglal, ami érdekel.

Szinte mindig ugyan úgy végződnek ezek a kérdések. Kapsz pár véleményem szerint hasznos választ, amit te valószínűleg nem tekintesz annak hiszen a kérdés újra meg újra megjelenik.

Mi az amit TE szeretnél ? Mire vágysz ? Mert amint már írtad párszor, kimozdulni nincs kivel, itt illetve a neten nem szeretnél ismerkedni.

Így nagyon nehéz segíteni bárkinek is. Nagyon rossz érzés lehet amin most keresztül mész, de ha nem engeded az emberek még ha akarnak sem tudnak neked segíteni ?

Mi a baj egyébként a neten való ismerkedéssel ? Itt most nem párkapcsolati ismerkedésre gondolok, hanem szerezhetnél barátokat, vagy legalább ismerkedhetnél olyan emberekkel akikkel az érdeklődési körötök megegyezik és tudnátok beszélgetni.

Ha meg kimész a városba/faluba( nem tudom esetedben melyik) és látják rajtad, hogy nem vagy boldog hanem rossz a kedved akkor még annyira sem akar majd senki ismerkedni veled. Legyünk őszinték, neked is szimpatikusabb egy mosolygós ember mint egy olyan akin látod hogy sok problémája van.

Tehát mi az amit te szeretnél pontosan ?

2014. szept. 24. 17:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Már megint ez az önsajnálat ezzel nem fogsz semmit sem elérni.

Neked kell élned az életed sose akadj meg az ilyen problémáknál "nem a probléma a probléma hanem a hozzá állásod a problémához".

Amikor rosszul érzem magam utazgatok felszállok valamelyik buszra és ahol megtetszik a táj ott leszállok és túrázgatok egy kicsit engem ez mindig feldob.

Amúgy is most elég jó az idő próbáld ki nem fog ártani és eközben ismerkedsz is.

2014. szept. 24. 17:10
 19/22 PearlDiver ***** válasza:

Azt mondod, nem kaptál értékelhető választ.

Kérdezem én, megnézted a videót, amit linkeltem?

2014. szept. 24. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:
A Felhasználóneved Z betűvel kezdődik és E-re végződik ?
2014. szept. 24. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!