Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kittyke18 kérdése:
Vajon jól gondolom?
Figyelt kérdés
3 nappal ezelőtt visszairatkoztam a gimnáziumba és azóta a párom mintha ki lenne cserélve, állandóan veszekszik, kiabál, feszült, utálatos velem.A párommal 3 éve vagyunk együtt .Szerintem az zavarja , hogy vissza akarok menni suliba.Ezt nem mondta meg , de én így gondolom(hogy, féltékeny rám ) Szerintetek van jövője így a kapcsolatunknak?( 1 évvel ezelőtt teherbe estem, azért nem mentem tovább tanulni, de sajnos spontán vetélésem volt.Szeretném helyre hozni az életem , de ő nem áll mellettem , mindig gúnyolódik.Vele vagy nélküle éljen tovább az életem, mert én sajnos nem tudom , kérlek segítsetek.)2014. szept. 24. 10:09
1/7 anonim válasza:
Ennek a kapcsolatnak így semmi értelme nincs, kivéve ha megváltozik. Ha pedig nem, akkor választhatsz. Vagy beletörődsz és elviseled, hogy "állandóan veszekszik, kiabál, feszült, utálatos" veled, vagy pedig szakítasz vele.
2/7 anonim válasza:
ha nekem kell döntenem helyetted, akkor nélküle
3/7 csabika1971 válasza:
Az első két hozzá szólóval értek egyet. Nem érdemel téged. Teljesen mindegy mi az oka, ez nem egészséges hozzá állás. Egy férfinek a nőt támogatnia kell az álmai elérésében és nem "gáncsot vetnie".
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, én is így gondolom :)
2014. szept. 24. 10:21
5/7 anonim válasza:
Nagyon önző párod van. Én a helyedben a sulit választanám. Ennyire te is lehetsz önző.
6/7 A kérdező kommentje:
Én már ezt eldöntöttem , tuti , hogy a sulit választom.De, már azt is ő nélküle. Ezeket a szavakat akartam hallani, amiket kaptam , mert nem voltam benne biztos , hogy jól látom-e a dolgokat, köszi a válaszokat !
2014. szept. 24. 10:36
7/7 anonim válasza:
A párodnak nincs érettségije? Beszéld rá, hogy ő is tanuljon. Vagy pedig szakítsál vele, mert nem úgy néz ki, mintha ez egy felhőtlen, szeretetteli kapcsolat lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!