Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csak a bunkó fiúkat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csak a bunkó fiúkat fogom ki? Normális srác nem is akar velem ismerkedni.

Figyelt kérdés
2014. szept. 23. 21:28
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Elôzô vagyok, egyet értek 5. 6. 7. és 8. válaszolóval, a legtöbb lányt nem érdeklik a normálisak, ezért a normálisaknak kisebb az önbizalmuk, zárkózottabbak, kevésbé kezdeményezôk.
2014. szept. 23. 21:39
 12/19 anonim ***** válasza:
Na amit akartam írni, fennakadt a trágárságszűrőn, így inkább privátban küldöm el... Pedig nem írtam csúnyát.
2014. szept. 23. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
Vagyis a 9-es voltam, mert azóta már írt a 10-es, akinek ugyancsak igaza lehet.
2014. szept. 23. 21:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

A normális srácok nem mennek oda hozzád nagy hangon arcoskodva, feltűnősködve, te meg - fogadjunk - arra vársz, hogy a szádba reppenjen a sült galamb.

Ne várjál rá, hanem proaktívan keress normális srácokat. Én leszbikus vagyok, nekem nem könnyű ismerkedned, de Neked, heteró nőként, sokkal könnyebb dolgod van.

Ha látsz egy rendes, normális srácot, állj vele szóba, bátorítsd, adj neki jeleneket, mosolyogj rá.

Szemben ül veled a metrón egy szimpatikus fiú, aki rendesnek, kulturáltnak tűnik? Mosolyogj rá, kérdezd meg, mennyi az idő, hogy jutsz el A-ból B-be, érdeklődj, hogy kit olvas, valami ürüggyel add meg a számodat vagy e-mail címedet.

Elvileg egyenjogúság van, szóval ne várj rá, hogy majd egy normális srác fog rád nyomulni, Te is tegyél valamit az ügy érdekében. Egy csomó rendesnek tűnő fiút látok a városban mindenütt, ha a fiúkra izgulnék, már régen bepasiztam volna.

A bunkókkal meg ne állj szóba, koptasd le őket. Ilyen egyszerű.

2014. szept. 23. 21:42
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
Mert a b.nkó pasi mer ismerkedni, legbelül érzi hogy egy senkiházi de lesz.rja. Ha bárhol ismerkedsz sokkal nagyobb a valószínűsége hogy b.nkó a pasas mint annak hogy kedves(persze az elején mind az(csak idővel megváltoznak) ki kell fogni olyat akinek nem változik a kedvessége. Itt jön a bibi :D Nem változik-> unalmas egy idő után->lekoptatjátok esélyt sem adva neki.
2014. szept. 23. 21:42
 16/19 anonim ***** válasza:
Talán nem a trendi pasasok közt kéne keresgélned!
2014. szept. 23. 21:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Azért, mert a jófiúk alulmaradnak a rosszfiúkkal szemben. Amíg nem tudjátok értékelni a kedvességet, megbecsülést, hűséget, addig meg is érdemlitek. Az ilyen srácokat pedig mindig csak barátként tartjátok számon, ahogy már párszázan leírták előttem.
2014. szept. 23. 22:25
 18/19 anonim ***** válasza:
bunkó nem vagyok csak flegma
2014. szept. 23. 22:56
 19/19 anonim ***** válasza:
ha elküldöd a profilképed facebookról, megmondom az okot. (komoly)
2014. szept. 23. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!