Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szaszi8804 kérdése:
Túl nagyok az elvárásaim?
Figyelt kérdés
Érdekelne a véleményetek. Ma este rosszúl lettem, nagyon fájt a gyomrom, hányingerem volt. Mondtam a párommak, hogy nagyon nem érzem jól magam. Kb.20 perc elteltével a rosszúlletem fokozódott, légszomj, azt követően hányás (kb 10 percen át ). A párom ezek után annyit kérdezett, hogy kérek -e egy pohár vizet vagy esetleg vmi enni-inni valót . Nem kértem. Majd nyugtázta azzal, hogy akkor magamra hagy és megy a barátjához. Ez most azért kiverte a biztosítékot nálam . Joggal?2014. szept. 23. 20:52
11/15 anonim válasza:
Nem. Otthon maradhatott volna veled, és is elvárnám ilyen helyzetben. Jól esne.
Viszont orvost minek kellene hívni egy ilyen miatt?! :D
12/15 anonim válasza:
nálad így, nála meg úgy működik. nem hiába mondják, hogy lakva ismered meg a másikat...
13/15 anonim válasza:
akkor kell orvost hívni, ha pl a sok hányás miatt a kiszáradás határán van az illető, ha nem csillapodik a hányás, ha hányás mellett újabb tünetek lépnek föl és így tovább...
14/15 anonim válasza:
1. A kérdező esetében szerintem egyelőre nem kell ettől tartani (reméljük így is marad).
2. Kiszáradni azért nem olyan könnyű, ha nem kisgyerek, idős ember, vagy alapból beteg (pl. rákos, bélbeteg...stb.) az illető.
Nem egy barátom/ismerősöm hányt végig egy egész éjszakát (8-10 hányás), aztán gyógyult meg magától pár nap alatt.
Persze lehetnek súlyosabb esetek (pl. szalmonella), de leggyakrabban egy egyszerű vírus okozza ezeket a hányós vackokat, és nagyobb a füstje, mint a lángja.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem kell orvost hívni ..csupán a szándék a lényeg .A törődés ...
2014. szept. 24. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!