Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit adja születésnapjára? Ennek vajon örülne?
tudom ugyan hogy még nem most lesz november közepe de barátomnak akkor lesz a születésnapja.és már gondolkozok rajta h mi is lenne az ideális ajándék.
akkor leszünk 2 és fél hónaposak és arra gondoltam h az eddig készült és az ezután készített képekből csinálok neki egy power pointos képösszeállítást vagy egy albumba berakom a képeket.még nem tudom.csak ha power pointot-választom milyen zenét rakjak alá?
Fiúk ti minek örülnétek jobban?illetve kell e mellé még valami?
köszi a válaszokat.15/l
Süss neki valami egyszerű tortát (pl: gyümölcstorta) és díszítsd fel!
Nem kell ezt túllihegni, ez a képes ötlet 2,5 hónap még felesleges.
lehet, hogy pont rá nem igaz, de sok fiút nem nagyon érdekelnek még az ilyen "mennyi ideje vagyunk együtt" dolgok. általában ez a lányoknak fontosabb. sok fiú nem, vagy csak kényszerből jegyez meg születésnapokat is (szerencsére FB emlékezteti őket :) és más dátumokat sem
ha ő is ilyen, akkor még az is lehet, hogy megijed, hogy már elkezdesz ilyesmit ünnepelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!