Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti összejönnétek egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés
Csendes, zárkózott típusú. Viszont kedves, néha komoly, megértő, aranyos. Nehezen bízik meg az emberekben. Sok témához hozzá tud szólni, sok mindenről lehet vele beszélni.
2014. szept. 23. 19:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
egy kis gina és mindegy h perverz e v sem xd
2014. szept. 23. 19:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Semmit nem írtál erről a "lányról".. Még akár barátnőnek is jó lehet, vagy nem.
2014. szept. 23. 19:16
 13/16 anonim ***** válasza:
ha nekem egy idő után megnyílik, akkor igen
2014. szept. 23. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
nekem is ilyen barátnőm van már másfél éve :) 18/f
2014. szept. 23. 20:06
 15/16 anonim ***** válasza:

Leírtál néhány pozitív tulajdonságot és néhányat, amit nem neveznék se pozitívnak se negatívnak. Ezek alapján nyilván szimpatikus leszel a legtöbb válaszolónak, de szerintem ennyi kevés ahhoz hogy megállapítsuk.

(nem kötekedésből írom :) )

2014. szept. 23. 21:01
 16/16 anonim ***** válasza:
Ugyan, majd perverz leszel!
2014. szept. 24. 00:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!