Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy én nem vagyok elég jó egy fiúnak sem? Bárcsak meghalnék, nem akarok egyedül maradni.
Figyelt kérdés
Nem vagyok bunkó. Kedves, aranyos, megértő vagyok még se kellek senkinek. De vannak rossz tulajdonságaim is pl. csendes vagyok.2014. szept. 23. 12:24
11/13 anonim válasza:
Korod? Lakhelyed? Lehet, hogy kuka vagy.
12/13 anonim válasza:
Egyszerű:"Bárcsak meghalnék, nem akarok egyedül maradni."
Túlságosan negatív vagy és valószínűleg ragadós is. Kicsit hagy nekik teret és ne akarj meghalni. Mi van akkor, ha egyedül vagy? Semmi.
Nonszensz az egész. Tudom, hogy mindenkinek az éppen aktuális a saját problémája a legnagyobb, de itt nincs is probléma. Afrikában meg éheznek, na, az probléma ez távolról sem az. Úgy imádom, amikor az emberek maguknak generálnak problémákat. Úgy, hogy tudják, hogy ott a medve csapda, de még is beleugranak. pufff
13/13 anonim válasza:
Rám ragadhatnál már ha érted, hogy mire gondolok. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!