Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg igaz, hogy orvostanhallgatóval/orvossal nem jó
párkapcsolatot indítani?
Figyelt kérdés
Olyanokat hallottam, hogy beképzeltek, lenézik a másikat, nem gondolják, hogy a másik elég okos, vagy másokat meg arról hallok mesélni, hogy folyton dolgoznak, sosincs idejük, ingerültek stb.
Nektek van erről tapasztalatotok, esetleg hallottatok ilyesmi megjegyzéseket?
Igen ennek nagyrésze igaz! Persze sosem szabad elfelejteni,hogy mindig vannak kivételek,pozitív és negatív értelemben is! Azért még ne mond neki egyből,hogy "Köszi hagyjál" mert orvos.:) Lehet,hogy pont ő a kivétel...De amúgy igen...elég lenézőek és lekezelőek is tudnak lenni....főleg a többi egészségügyi dolgozóval,akiket nem tartanak egyenrangúnak magukkal ( Pl. ápolók,védőnők,mentősök...)
2014. szept. 22. 21:42
2/12 anonim válasza:
Volt egy orvostanhallgató barátom, szerintem ezzel nem volt probléma, nem volt beképzelt stb.
2014. szept. 22. 21:42
3/12 anonim válasza:
Több mint három évig volt orvostanhallgató barátnőm. Én azt látom, hogy az orvosi egyetemen sznobokat nevelnek és ezért a fenti állításoknak van némi valóságalapja. Ugyanakkor nem mindenki lesz ilyen (pl az én exbarátnőm se), de ez már szerintem a személyes tényező kérdése.
2014. szept. 22. 21:45
4/12 anonim válasza:
és arra is számíts, hogy ha feleségül is vesz, kb 15-20 év múlva lecserél egy 20 évesre, akitől szintén lesz gyereke. komolyan mondom, még nem láttam 50-es dokit, aki az első felesége mellett öregedett volna meg.
2014. szept. 22. 21:50
5/12 anonim válasza:
Egyik cimborámnak orvostan hallgató barátnője van. Arról én is hallottam már, hogy beképzeltek és lenézi még őt is egy kicsit, pedig mérnöknek készül. Ráadásul állandóan analizálgatni próbálja a másikat és ez elég fárasztó...
Ettől függetlenül nem hajítanék ki egy szép doktornénit az ágyamból, az biztos.
2014. szept. 22. 21:53
6/12 anonim válasza:
Sznob a 90%-uk. Való igaz. Sosem kezdenék orvosis lánnyal. :D
2014. szept. 22. 21:55
7/12 anonim válasza:
Arról nem is beszélve, mi folyik az orvos és a nővérke között egy unalmasabb ügyeleten...
2014. szept. 22. 21:57
8/12 anonim válasza:
Elég vicces orvosisként olvasni a válaszokat:D Vagy inkább szomorú? :)
2014. szept. 22. 22:04
9/12 A kérdező kommentje:
Hát...én is orvosis vagyok, pont ezért kérdeztem.
Kicsit fájó, hogy ilyen rossznak látják az orvosokat :( Nem mondom, hogy nincs igazságalapja, de mindenhol vannak maguktól elszállt emberek.
Mindenesetre köszi a válaszaitokat!
2014. szept. 22. 22:18
10/12 A kérdező kommentje:
jaj,én láttam ötvenes dokit az első feleségével, nem is egyet és nagyon szeretik egymást :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!