Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éven felüli, normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éven felüli, normális felfogású fiúval hol lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés
Normális alatt én a nem bulizós, kedves, megértő, hűséges, nem csak a szexre menő fúkat értem.
2014. szept. 22. 20:08
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam a utolsó kettő kiesik így nem lehetek normális felfogású? :D
2014. szept. 22. 20:14
 12/17 anonim ***** válasza:
Majd 6 év múlva írj rám :)
2014. szept. 22. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:

A 22 éves gyereknek igaza van.

Ezt a maszlagot bárki be tudja adni a másiknak, idő kell míg kiderül tényleg ilyen e.

De ez minden ismerkedésre igaz.

Szóval ezt akár mindet tudnám én is nyújtani de lehet h valójában egyik sem vagyok.

2014. szept. 22. 20:15
 14/17 anonim ***** válasza:
Illik rám az összes feltétel. De úgysem itt fogod megtalálni a szerelmet.
2014. szept. 22. 20:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Nálam de úgyse hiszed el xd
2014. szept. 22. 20:20
 16/17 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen fiúk, csak valahogyan meg kellene találni őket, vagy nekik téged :)Ismerkedni bárhol lehet: iskola, barátok ismerősei, sport, akár buszozás közben csak szépen kell mosolyogni a fiúra aki tetszik, valószínű,hogy felkelted az érdeklődését. Megértem a problémáidat, mert én sem szeretek bulizni, a lányok többsége meg igen , de hát ez van :D
2014. szept. 22. 20:20
 17/17 anonim ***** válasza:
16-os vagyok: Ismerkedni kell, ha lehet minél több emberrel, mert akkor lesz nagyobb esélyed arra,hogy megtaláld akit keresel, és nem is kell mindenkivel összejönni, az ismerkedés nem egyenlő a kapcsolattal, az ismerkedés során tudod meg ,hogy milyen az illető, és utána pedig eldöntheted ,hogy ő e az igazi.
2014. szept. 22. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!