Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hinnétek a pletykáknak?

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik egy lány és úgy érzem, én is neki, elég sokat beszélgetünk és elhívtam már egy helyre is, ahol nagyon jól elvoltunk. A probléma, hogy az egyetemen sok pletyka terjed róla, ismerőseim állítják, hogy már "megvolt" nekik, meg hogy nem megbízható és hülyíti a pasikat, akik csak szexre kellenek neki. Én nagyon különlegesnek gondolom, végtelenül szép és kedves, van tartása és nem az a tipikus proli csaj, mint sokan az én korosztályomban, akik szétisszák magukat és aztán a földön fetrengnek. Ahogy mozog, ahogy beszél látszik rajta, hogy úrinő. Annyi rosszat hallottam már róla, amit nem tudok összevetni azzal, ahogy én megismertem.

Nem tudom, mit tegyek, ti kinek hinnétek?

23/F

2014. szept. 22. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ilyen pletykákat legtöbbször azok terjesztik, akik nem kaphatták meg...

És az is igaz, hogy nagyon sokszor meg van alapja.

Szerintem ne foglalkozz a pletykákkal, ismerd meg magad! Még ha igazak is a pletykák, könnyen előfordulhat, hogy te leszel az, akinél megállapodik.

Ha meg nem, a legrosszabb ami történhet, hogy te is csak szexre kellesz neki, vagy összetöri a szívedet. De ez minden nőnél benne van a pakliban....

2014. szept. 22. 17:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Engem igazából nem zavar az, ha lefeküdt pár pasival, nem vagyok ez az elvakult "csak a férfi lehet kanos" hím soviniszta, inkább attól félek, hogy tényleg nem megbízható és beleélem magam egy komolyabb dologba, miközben ő nem gondolja úgy.
2014. szept. 22. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!