Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majmolom az exet?
A barátom exe és én külsöre, jellemre teljesen eltéröek vagyunk, nem is igazán kedveljük egymást. Viszont pár dolgot nagyon jól csinál, illetve nagyon jó ízlése van.
Észrevettem, hogy egymástól függetlenül ugyanazokra a dolgokra figyelünk fel, ugyanazokat választjuk.
Pl 10 parfümböl ugyanaz az egy tetszik meg mindkettönknek, úgyhogy most egyformánk van. Máskor vettem egy táskát, és a párom mondta, hogy az exe is ilyen stílusú dolgokat kedvel, tuti ö is ezt választotta volna.
Máskor bementem a boltba dezodorért, és valamiért x márkásat vettem némi döntésképtelenség után. Késöbb esett le, hogy nála láttam ilyet.
Meg a csaj Csehországban lakott fél évig, így most folyékonyan beszél csehül. Pár hete én is elkezdtem csehül tanulni, mivel anyanyelvi szinten beszélem a szlovákot, és nagy a hasonlóság. Már korábban is akartam, de csak most lett meg a tankönyv.
Sajnos egy társaságba kell jàrnom a csajjal.
Most ez komolyan olyan, mintha direkt öt majmolnám? Vagy tudat alatt koppintom? (ugyanolyan parfüm, táska egymástól függetlenül)
Erre a kérdésre egy ember tudja a választ és ráadásul csak az ő véleménye az akié számít. A férjed.
Ha ő ezt nem így látja, vagy nem zavarja, akkor ne foglakoz vele mert mit sem számít.
Az a lényeg, hogy ti ketten jól érezzétek magatokat egymás társaságában. Az meg mit számít, erről miképpen gondolkodnak mások?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!