Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném kerdezni h bnommel pettingeltunk elelveztem rá 20 percre sexeltunk megszakitassal marathatott sperma a hugycsoben es teherbe eshet?
"mikor behatoltam egy lővest éreztem"
Szóval egy kicsit beleélveztél, de utána kivetted. Tudod, mit jelent az, hogy eső után köpönyeg?
Komolyan nem tudom megérteni a hozzád hasonlókat. Cs*sznek a védekezésre, mert ugye minek... de még a megszakítást is elbénázzák, meg direkte félig g**cis farokkal csakazértis bedugják, utána meg sírnak, hogy jaj, ugye nem lehet terhes?
De igen, lehet. Akármennyire hisztizel, lehet. Azért nem 100%, még talán 50 sincs, de azért egy 20-30%, ha igaz, amit leírtál, akkor simán van rá.
De tudod, ha védekezés nélkül volt eszed beletenni, akkor most vállald a felelősséget érte.
Remélem, jó apa leszel.
istenem :(
én hülye
// csak vicceltem :Đ
Sok sikert!!
Ez mikor volt? Irány a gyógyszertár, 72 órás tabiért.
OFF:
Én 1,5 éve így "védekezek", mert igazából nem baj, ha becsúszik a gyerek, akkor én viszont kezdhetek aggódni, hogy lehet nem lehetek terhes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!