Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakított velem amiért nem feküdtem le vele. Akkor nem is szeretett?
Figyelt kérdés
1 hónapja voltunk együtt, és mondtam neki h még nem akarom, mert még nincs meg köztünk a kellő bizalom. Aztán szakított velem, merthogy szenved amiért úgy akar, és nem kaphat meg. De akkor nem is volt szerelmes belém, ugye?
20/L
2014. szept. 21. 21:59
11/16 anonim válasza:
Nem biztos.
Én 29 éves vagyok de maximum 2 hét szokott eltelni míg szexre kerül a sor. Hiába szeretem, van ami kell.
Jelenlegi párommal 9 nap után feküdtünk le, és már majdnem 4 éve együtt vagyunk.
12/16 anonim válasza:
és még a puncid sem szeretgethette..
13/16 anonim válasza:
"Hiába szeretem, van ami kell. "
Akkor nincs szeretet igazán, mert fontosabb az hogy "van ami kell"
14/16 anonim válasza:
Ez a "szenved, mert nem kaphat meg" szöveg már 50 évvel ezelőtt is ismert volt. Jellemző az ifjú titánokra, akik abban a korban vannak, amikor bármit-bárkit-bármikor.
15/16 anonim válasza:
Te valami okostojás vagy 44%-os?? Mondjuk nemhiába vagy annyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!