Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Nők véleménye érdekelne elsősorban! Ti mennyire érzitek feladatotoknak vagy kötelességeteknek a sütés/főzést egy kapcsolatban?
Nem arra utalok, hogy ez a nők dolga lenne vagy bármi ilyesmi, arra vagyok kíváncsi ti hogy látjátok és hogy álltok ehhez a dologhoz.
Férfiak is elmondhatják a véleményüket ők mennyire tekintik ezt a nők feladatának.
Kérlek írjátok oda az életkorotokat és természetesen a nemeteket!
Egyrészt nem érzem se kötelességnek, se feladatnak, mert szeretek főzni:) Minden nap meleg vacsi várja a férjemet, mert én érek haza hamarabb munkából, és én szeretem csinálni. A házimunka többi része közös, megosztozunk.
Másrészt pedig nem mentem volna hozzá olyan férfihoz, aki ezt, vagy bármilyen más házimunkát "női" munkának titulál.
Mi a férjemmel pl kiegészítjük egymást ilyen téren is. Én szeretek főzőcskézni, vagy a kedvenc édességeit elkészíteni , karamellöntetet például, vagy palacsintát sütni serpenyőben.
Ő tükörtojást, pizzát és sütit süt:), én nem kezelem a sütőt. 1x próbáltam begyújtani, de megégettem magam, szóval nem nyúlok hozzá. Neki pedig nem okoz gondot.
28N - 25F
sajnos muszáj. nem szeretek főzni, sütni meg egyenesen utálok. de főleg azért, mert mosogatni még ennél is jobban utálok. :D inkább éhen halok.
párom szerint finomat főzök, de szerintem ez nem igaz :D
lányvagyok.
Szerintem meg minden felnott kotelessege lenne, higy tudjon fozni.
Nem vagyok egy mesterszakacs, de nem halok ehen. Ha meg valami ujat akarok a neten a legutolso francia guermet recept fennvan.
Amugy meg pucolas, vagas, mosas, aztan egymas utan be a fazekba kotyvasztas az egesz, meg turelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!