Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, Nők véleménye érdekeln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, Nők véleménye érdekelne elsősorban! Ti mennyire érzitek feladatotoknak vagy kötelességeteknek a sütés/főzést egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Nem arra utalok, hogy ez a nők dolga lenne vagy bármi ilyesmi, arra vagyok kíváncsi ti hogy látjátok és hogy álltok ehhez a dologhoz.

Férfiak is elmondhatják a véleményüket ők mennyire tekintik ezt a nők feladatának.

Kérlek írjátok oda az életkorotokat és természetesen a nemeteket!

2014. szept. 21. 17:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Imádok sütni-főzni, akkor is rendszeresen csinálom, ha egyedül vagyok, és akkor is, ha van valakim. Most távkapcsolatban élek, ha a páromnál vagyok nem főzök, mert legénylakásban lakik és nincs normálisan felszerelve a konyhája, illetve, hogy ne ezzel menjen el az a kevés együtt töltött idő. Inkább étterembe járunk, vagy rendelünk. De mindig küldöm neki a fotókat a főztjeimről, és már alig várja, hogy neki is főzzek. Készülünk összeköltözni, a közös házban már szép nagy konyhánk lesz.
2014. szept. 21. 20:27
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
A sok agybajos feminista majd lepontoz engem is, de szerintem egy nőnek tudni kell főznie a családjára.
2014. szept. 21. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem érzem se kötelességnek, se feladatnak, mert szeretek főzni:) Minden nap meleg vacsi várja a férjemet, mert én érek haza hamarabb munkából, és én szeretem csinálni. A házimunka többi része közös, megosztozunk.

Másrészt pedig nem mentem volna hozzá olyan férfihoz, aki ezt, vagy bármilyen más házimunkát "női" munkának titulál.

Mi a férjemmel pl kiegészítjük egymást ilyen téren is. Én szeretek főzőcskézni, vagy a kedvenc édességeit elkészíteni , karamellöntetet például, vagy palacsintát sütni serpenyőben.

Ő tükörtojást, pizzát és sütit süt:), én nem kezelem a sütőt. 1x próbáltam begyújtani, de megégettem magam, szóval nem nyúlok hozzá. Neki pedig nem okoz gondot.

28N - 25F

2014. szept. 22. 00:23
 14/16 anonim ***** válasza:

sajnos muszáj. nem szeretek főzni, sütni meg egyenesen utálok. de főleg azért, mert mosogatni még ennél is jobban utálok. :D inkább éhen halok.

párom szerint finomat főzök, de szerintem ez nem igaz :D

lányvagyok.

2014. szept. 22. 14:45
 15/16 anonim ***** válasza:

Szerintem meg minden felnott kotelessege lenne, higy tudjon fozni.

Nem vagyok egy mesterszakacs, de nem halok ehen. Ha meg valami ujat akarok a neten a legutolso francia guermet recept fennvan.

Amugy meg pucolas, vagas, mosas, aztan egymas utan be a fazekba kotyvasztas az egesz, meg turelem.

2016. okt. 26. 18:44
 16/16 anonim ***** válasza:
*gourmet
2016. okt. 26. 18:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!