Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen legyen a nö, hogy nöként tekintsetek rá?
Nem vagyok önnállótlan, laktam egyedül, utaztam egyedül éjszakánként 2-3 országon át, nyelveket beszélek, etc., mégsem tud rám nöként tekinteni, maximum kisgyerekként, akit a szomszéd utcába sem lehet elengedni egyedül, vagy bejárónöként, akitöl elvárja, hogy a reggeli kávét is elétegye.
Az lehet a baj, hogy nem vagyok hisztis?
Az exe raplis volt és követelözö, arra tudott nöként nézni.
7 évvel vagyok fiatalabb
Külsőségek, öltözködés biztos sokat számít. És a másik a viselkedés. Nem vagy túl fiús? Túl laza, túl lelkes, túl kapható? Más nem lehet, de csak te tudod, hogy ezek közül melyikkel hogy állsz. Ismernünk kellene, hogy megmondjuk.
A külsőt egy kép alapján gyorsan le lehet csekkolni, a belsődhöz sokat kellene beszélgetned valakivel, hogy véleményt tudjon mondani rólad.
azzal, hogy itt ezt megkérdezted, már előrébb vagy, mint a 90%.
Mert a zömét mindez nem érdekli, a legtöbb nő megközelithetetlen, válogatós aztán meg rinyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!