Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, járnátok ilyen lánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, járnátok ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Csak azért tettem fel ezt a kérdést, mert már meguntam, hogy én valahogy minden nap látok legalább 4 ilyen kérdést, amiben egy lány fél oldalakat ír arról, milyen különleges, aztán várja, hogy mindenki dobjon tőle egy hátast és azt írják, hogy "Igen, te tökéletes vagy, nekem pont a hozzád hasonló lányok jönnek be, merre laksz? *_______*"

Szóval csak érdekelt, járnátok-e egy kevésbé különleges és tökéletes lánnyal is..

Rólam annyit, hogy 16 éves vagyok, csendesebb típus, nagyon nehezen nyílok csak meg embereknek, általában jól elvagyok magamnak is, de azért egy idő után nagyon igénylem a társaságot, szeretem a horrorfilmeket, thrillereket és a drámákat is, leginkább rockot hallgatok, nincs igazán humorom, azaz van, de az egyfajta sajátos humor, amit nem igazán ért meg a legtöbb ember és csak hülyének néznek miatta...És imádom a szarkazmust. Nem szeretek sportolni, a focit pedig ki nem állhatom. Egyébként szertornázok..Szoktam néha könyveket olvasni, de amúgy maga az olvasás nem igazán köt le. Ezen kívül szabadidőmben idióta meséket szoktam nézni. Szóval összességében szerintem egy kibírhatatlanul unalmas ember vagyok.

Van olyan, aki járna egy ilyen emberrel? :/

16/L

2014. szept. 21. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
én is csendesebb vagyok meg elvagyok magammal de kell a társaság is,imádom a rockot meg a gagyi horrort stb,szóval személyiségben nagyrészt megegyezünk.És 15 éves srác vagyok
2014. szept. 21. 15:52
 12/18 anonim ***** válasza:
Bocs, de nem. Nem jönnek be az eféle maguktól passzívan ugyan, de elszállt sablontinik. Az a baj, hogy a szövegedből pont hogy nem az jön le, hogy te egy tök átlagos, normális csajnak tartod magad.
2014. szept. 21. 15:59
 13/18 anonim ***** válasza:

a legtöbb fiút nem érdekli mi nőtt a lyuk köré.

ha élsz közösségi életet, biztos felszed valaki idővel.

2014. szept. 21. 16:13
 14/18 A kérdező kommentje:

köszi a normális válaszokat ^^

15:18 Igazából az úgy van, hogy eleve nem is szertornázhatnék, csak mint kiderült, ha járok edzésre, nem kell bejönnöm 2 tesiórára :D És hülye lennék kihagyni a lehetőséget, mikor hétfőn és kedden 0. órába van tesink, szóval azokra nem kell járnom :3 De egyébként azt se szeretem annyira :/

15:12 Már ki lennék irigy? És miért lennék nagyképű? :D

15:59 Kifejtenéd, miért vagyok magamtól elszállva? :D Amúgy sehol nem írtam egy szóval se, hogy átlagosnak és normálnak tartom magam :) Épp, hogy átlag alattinak gondolom magam, de nem baj..

2014. szept. 21. 16:30
 15/18 anonim ***** válasza:
Ponthogy átlagos vagy. Csak a humorod nem az. De ez nem jelent problémát
2014. szept. 21. 16:33
 16/18 anonim válasza:
Igen , mert én is hasonló vagyok .
2014. szept. 22. 15:25
 17/18 anonim ***** válasza:
nem jarnek bekepzelt butus tinikkel ,Udv Zoltan
2014. szept. 22. 18:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Bírom amúgy, hogy itt szajkózzák egyesek, hogy beképzelt vagyok, de azt már senki nem mondaná el, miért is....:D
2014. szept. 22. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!