Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, akit annyira átvertek, megaláztak, hogy azóta sem akar összejönni senkivel?
A barátnőmmel is ez volt. 3 kapcsolata volt eddig, mindegyik egy nagy átverés volt számára.
A 4. fél akibe nagyon szerelmes volt, abból nem volt kapcsolat, mert az illető folyton átverte, meg a kifogásaival jött, persze pár éjszakára jó is volt neki. De a legutóbbin olyan szinten megaláztam hogy 2 évig volt depressziós miatta.
Én 1 éve ismertem meg akkor volt nagyon maga alatt amikor az útszélén sírt. Akkor mentem oda hozzá és megvigasztaltam. 4 évvel idősebb nálam, ő 26 éves én 22. Akkor tartott tőlem, de nagyon a bizalmába férkőztem mert én voltam a szülein és a kollégáin kívül az egyetlen olyan ember akihez tudott szólni, és jól érezte magát.
Nagyon jól alakult a kapcsolatunk, én sosem bántottam, bár ő sem tudott dönteni mit akar, mert nagyon nehéz dolgom volt, mert közben szerelmes lettem belé, ő is belém mert bevallotta de nem akarta a kapcsolatot, nem merte. De 2 hónappal ezelőtt, végleg túltette magát a dolgon. Általam megismert lány aki a barátnője lett gyakorlatilag, nekem meg a munkatársam, ő beszélt vele nagyon sokat, akinek még pocsékabb volt az élete, és rájött hogyan lehetett kilábalni belőle. Ő meggyőzte a barátnőmet, hogy ne féljen és tegyen ha boldog akar lenni.
Azóta vagyunk együtt gyakorlatilag, és eddig minden rendben köztük :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!