Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Mi a lányok legrosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a lányok legrosszabb tulajdonsága?

Figyelt kérdés

2014. szept. 20. 18:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Első, második és harmadik válaszoló már elmondták a lényeget.

Annyit hozzátennék még, hogy amikor besértődnek valami nem létező, vélt hülyeségen és maradéktalanul kitesznek az életükből, hogy ne is tudd elérni őket sehogy, mert nehogy eltudd mondani véletlenül, hogy mi is a helyzet...

2014. szept. 20. 18:12
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Miért 10-es,te,mint pasi..Miben tudsz különlegességet nyújtani?

Figyelek..ez érdekelne..

2014. szept. 20. 18:27
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Sok egyszerű, mint a faék. :( Hiszti, kombinálás, felszínes dolgok hajhászása, Berki mánia és VV műsorok nézése. Makacsság, azért sem kér bocsánatot. Illetve, sok lány nagyon jól magában tudja tartani az érzéseit, mintha nem fájna nekik semmi. :) Ez fura, mert én srácként nem ilyen vagyok, nem tudok pókerarcot vágni sajnos...
2014. szept. 20. 18:34
 14/16 anonim ***** válasza:

Érzéketlenek. Én férfi létemre érzékeny lelki világú vagyok, könnyű megbántani, megsérteni. Ellenben soha nem találkoztam még érzékeny nővel. Szinte mindegyik érzéketlen volt azok közül, akit ismerek. Most fiatalokra gondolok persze. Semmi empátia, semmi alázat, semmi! Komolyan mondom, a mai lányok elviselhetetlenek. Én már ott tartok, hogy 30 alatt nem is érdekel egy lány sem, 30 körül meg már nem lányokról, hanem nőkről beszélünk. Szóval én inkább úgy vagyok vele, hogy nő kell nekem, mintsem egy érzéketlen liba.

És nem, semmi esetre sem vagyok tutyimutyi vagy tesze-tosza, sőt! Félénknek sem mondanám magam. (Csak mielőtt ezt társítanátok ez érzékenységhez.)

23/F

2014. szept. 20. 18:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Náluk van az összes punci
2014. szept. 20. 21:53
 16/16 anonim ***** válasza:

Ez így nem igaz.

[link]

2014. szept. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!