Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az egészről?
Na szóval ...van xy (fiú)akit nagyon szeretek és 4hete kapcsolatban vagyunk...:) minden nagyon happy volt ...szülinapomra vett nekem egy gyönyörű nyakéket .... Olyan aranyos volt... *-* ritkán szoktunk találkozni...úgy érzem hogy fél felvállalni engem... :/ még csak megcsókolni sem mert... :( vagy a barátai előtt hozzám szólni... Pedig én teljesen belehabarodtam...úgy érzem h ez már eléggé kevés nekem... De annyira szeretem h képes vagyok várni...
Mostanában nem ír annyit... Van h napokig nem beszélünk...de legjobb barátnőmre mindíg van ideje... Kissé zavar mert tudom h előttem őt akarta "megszerezni" ... S most mintha ismét ő lenne "a szívében" ... Kissé megvisel ez a dolog és szörnyen zavar...nem tudom h hogyan mondjam meg ezt neki vagy mit tegyek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!