Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít vagy nem? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Egy netes társkeresőn ismertem meg a barátomat és mikor megismerkedtünk ő rá 2 napra letörölte magát.ment minden a maga rendjén aztán egyre jobban azt kezdtem érezni mintha újra vissza ment volna.vissza regiztem másik névvel és megtaláltam.több mint fél éve vissza van regizve.erre teljesen kibuktam.és mondtam neki hogy ezek után hagyjon békén engem.először azt mondta hogy pszichopata vagyok és nem vagyok normális.én erre elköszöntem tőle h akkor hagyjuk egymást békén.utána mondta hogy nem akar elvesziteni,vissza akarja szerezni a bizalmam,hogy csak a tablet a múltkor véletlenül vissza frissitett de már nem is emlékszik mikor volt fent utoljára de ha szeretném akkor letörli magát mert sokat jelentek neki és nem akar elvesziteni.mondtam neki hogy úgy tudja vissza kapni a bizalmam ha megadja rá a jelszavát.azt mondta hogy nem tudja fejből de estére már az egészet úgyis le fogja törölni...most mit tegyek?2014. szept. 18. 17:59
11/16 anonim válasza:
Nem tisztességes a srác, ennyi. Te meg döntsd el, így is kell-e vagy sem?
12/16 anonim válasza:
legyél ott amikor törli ;)
van ott mit törölnie az tuti,nem csak a profilja:D
13/16 A kérdező kommentje:
nem random a jelszó.ő adja magának.annyi a kritérium hogy 8 karakternek kell lennie.és valóban sok minden lehet ott ha törölni akarja ilyen gyorsan..kettő ha meg is adja előtte a jelszavát akkor is törölgetni fog lehet,de annak is utána tudok nézni mert tudom hogy mennyi üzenete volt eredetileg mert azt kiirja a gép
2014. szept. 18. 18:18
14/16 A kérdező kommentje:
de egyébként olyan is volt hogy szakitott hogy neki elege van és hogy már régóta érlelődött benne.eltűnt 1,5hétre majd megjelent hogy én hogy eltűntem..mondom szakitottál.mit csináltam volna?erre mondta hogy ő nem ezt tette volna a helyemben és hogy én nem szeretem őt...(valószinű egy lánnyal talizhatott akkor abban a 1,5hétben csak nem jött össze neki....)
2014. szept. 18. 18:30
15/16 anonim válasza:
Nekem pl a barátom bennt maradt a gmail fiókjábaba a gépemen és értesítésnek kaptam egy új képet (biztonsági mentés a netre ha elszállna a telója) amin egy másik csaj van bugyiba és melltartóba egy ágyon sajnos az arc nem látszott,de rossz minőségűkép volt amit gondolom átküldhettek neki.. na szóval azzal magyarázta hogy újrafrissített a telója,pedig a kép készítésének dátuma aznapi volt..
16/16 A kérdező kommentje:
Az en telom is frissiti magatol a programjaimat..de soha nem kaptam még ilyen kepet :D
2014. szept. 19. 06:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!