Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Szánalmas?
Figyelt kérdés
Van egy lány ismerősöm, aki már elég régóta megvan nekem msn-en, de beszélni nem szoktunk. Mostanában lett egy (nem mellesleg kisebbségi) pasija. Ezzel még nem lenne gond, de olyat írt nekem a csaj msn-jén tök ismeretlenül, hogy "ki a fa*szom vagy te fas*szopó majom ba*szom a szád". Nem tudta volna kulturáltan, köszönéssel megkérdezni? Különben is, mi köze van ahhoz, hogy kik vannak a barátnője partnerlistáján? A csaj meg ezt szótlanul tűri? Hova tart ez a világ...?2010. jan. 19. 21:13
1/13 anonim válasza:
Kissebségi... ne lepődj meg. Pont ezért tartunk ott, ahol, mert beengedtük őket, és már nem lehet visszafordítani.
2/13 anonim válasza:
Vannak ilyenek. Utálom őket én is. Ne törődj vele, és a csajszi is tuti kínosan érezte magát.
3/13 anonim válasza:
sztem meg pont egymásra találtak
4/13 anonim válasza:
Barátom ez szívás!
Én a helyedben válaszoltam volna neki alkalomhoz illően, hogy:
Te szájbab@szott k*csög kis b*zi, Én vagyok az, aki mindennap a barátnőd szájába élvez és közben jókat röhögök, amikor arra gondolok, hogy utána veled smárol fogmosás nélkül, Te undorító patkányg*ci, te cigánykutyafattya!
5/13 A kérdező kommentje:
jah, csak az a baj, hogy nem voltam a gépnél mikor írta, és mire odaértem már nem volt fent...
2010. jan. 19. 21:19
7/13 anonim válasza:
Hmm.
Akkor tartogasd legközelebbre ;)
:DDD
8/13 anonim válasza:
ma 21:18
Na ezen most jót röhögtem!!nem vagy semmi hallod-e!:)
de azt kell,hogy mondjam ha valaki ilyen stílusban ír egy ismeretlenek,akkor bizony elfogadható ez a válasz is amit a 21.18-as írt...
9/13 anonim válasza:
már nem tart soká...
szebb jövőt!
10/13 anonim válasza:
Baaker! Csak akkor írd meg neki, amit a 21.18-as ajánlott, ha elég széles a vállad, meertha szól a tesvíreinek, azoknak a dolgos kis tücsköknek, akkor újsághír lesz belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!