Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van értelme folytatni ezt a kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Csak 3 hete vagyunk együtt, de úgy érzem eddig ő az, aki a legtöbbet nyújtotta nekem egy kapcsolatban. Nagyon megszerettük egymást, sok időt töltünk együtt, nagyon jól egyet is értünk, sok a közös téma, és nem utolsó sorban az ágyban is összepasszolunk. Soha nem voltam szerelmes, még a közelében sem jártam annak az érzésnek. Most viszont úgy érzem hamar szerelmes tudnék lenni, mert páratlan, eddig semmihez sem fogható melegséget érzek ha a közelében vagyok, és ezt de még ehhez hasonlót egy kapcsolatom során sem éreztem a párom iránt.

Azonban neki adódott egy olyan lehetőség, hogy kiköltözzön Ausztráliába a nővéréhez, és ott valósíthassa meg a legnagyobb álmát. Leghamarabb februárban fog ez megtörténni, vagy esetleg néhány hónapra rá.

Szeretne elvinni magával, de számomra most az a legfontosabb, hogy befejezhessem itthon az egyetemet, nem fogom abbahagyni. De persze nem hiszek a távkapcsolatban sem.

Szerintetek lenne értelme ezt az egészet folytatni, vagy inkább ne húzzuk egymást, mert a vége úgyis ugyanaz lesz, hogy el fog menni.

2014. szept. 17. 23:48
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

Úgyis félrekúrnátok, szakíts vele most.

csokinyuszi

2014. szept. 17. 23:56
 2/7 anonim ***** válasza:
én nem szalaztanám el ausztrália jó hely esetleg ott is be fejezheted az egyetemet de én nem dönthetek mert én én vagyok nem pedig te én :)
2014. szept. 17. 23:57
 3/7 anonim ***** válasza:
Az én párom Németországba ment ki és hasonló volt a helyzet, csak mi 3 éve voltunk együtt. Nem volt annyi eszem, hogy ne menjek bele a távkapcsolatba, ráadásul meg is csalt a drága. Szerintem vegyetek könnyes búcsút és érd be azzal, hogy volt részed ilyen élményben is, mégha csak rövid időre. De ha másképp tervezitek a jövőtöket, akkor nincs értelme. Esetleg, ha hajlandó lennél utána menni az egyetem befejezése után, akkor még működhet. Mennyi van még hátra?
2014. szept. 18. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem hagynám ha ennyire jó tényleg. Ha nincs sok hátra az egyetemből vagy betudnád fejezni onnan is remek lenne. De őszintén ehhez még fiatal a kapcsolatotok. Én viszont addig vele lennék, ameddig megtehetném... Te tudod mikor fejezed be az egyetemet vagy hogy be tudod e fejezni máshonnan is...ülj le vele és beszéld meg vele. De szerintem még nyugodtan együtt lehettek addig is.
2014. szept. 18. 01:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Nekem nemkellene gondolkoznom ezen. Ha úgy szeretek valakit, még szép hogy őt választom és vele megyek, hogy még véletlen sem veszíthessem el.

Ha engem megtalálna már az igazi, biztos nem engedném el többet.

2014. szept. 18. 07:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha igazán fontos vagy neki, megvárja az egyetemet mire végzel, és csak aztán megy ki külföldre, de akkor már visz magával. Folytassátok a kapcsolatot szerintem, sose lehet tudni mi lesz belőle.
2014. szept. 18. 11:35
 7/7 A kérdező kommentje:
2015. februáfjában megy ki leghamarabb. De jövőre biztos. Nekem még 3 évem van a diplomáig.
2014. szept. 21. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!