Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen belém van esve az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen belém van esve az unokahúgom! Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
23 éves vagyok, az unokahúgom 17. Most éppen egy helyen lakunk, és folyamatosan úgymond a seggemben van.Akárhova megyek a házban, tuti, hog ő 2 perc múlva ugyanott van. Amikor alszok bejön a szobámba és titokban néz(az ember érzi ha nézik, én legalábbis mindig,és gyakran felkelek rá)turkál a cuccaim közt, és keresi a percet hog megérintsen! És véletlenül ez mindig intimebb helyen sikerül. Engem annyira nem is zavarna, már a turkáláson meg a fogdosáson kívül, ha ez neki így jó kövessen, de a barátnőmet magyon zavarja. Még akkor se kopik le, ha éppen átjön hozzám, az unokahúgom úgy kell kirúgdosni a szobámból,és ha adok egy puszit asszonynak, úgy néz rá, mint aki mindjárt megöli a szemeivel! Mit csináljak a kiscsajjal?
2010. jan. 19. 20:22
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Hát ez durva, hogy éjszaka bemegy hozzád és néz. :O
2010. jan. 19. 20:46
 12/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az egész durva:S
2010. jan. 19. 20:47
 13/18 anonim ***** válasza:

Áh, hát barátnőd helyében én is ki lennék akadva. Amúgy szerintem jobb, ha személyesen állítod le a csajt.

17/l

2010. jan. 19. 20:51
 14/18 anonim ***** válasza:
Jó mellei vannak azért? ;)
2010. jan. 19. 20:56
 15/18 A kérdező kommentje:

Ha-Ha:D

Nem néztem, de nem hiszem, hogy lenne neki, ha a családunkban élő nőkre ütött:D

2010. jan. 19. 20:58
 16/18 anonim ***** válasza:
De am te fiú vagy lány vagy? :D Mert ne mazért de mindent leírtál csak a lényeget nem :D Mert vagy 1-2 kérdéssel ezelőtt olvastam 1 hasonlót csak ott mind a 2en lesbik voltak.. :D
2010. jan. 19. 22:35
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha nem láthatna másképp, mint a barátnődbe bújva vagy róla áradozva, egy-két héten belül menekülne a közeledből.
2010. jan. 20. 00:56
 18/18 A kérdező kommentje:
Hát. fiú vagyok. De azért a lezbikusság nem minden napi, talán ki lehetett következtetni:D
2010. jan. 20. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!