Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, ha várni akarok a szexszel?
Összejöttem egy fiúval, 3 hete. Már előtte 1 hónapig randizgattunk. Most aludtunk először együtt, és eléggé kívántuk egymást, de nem szerettem volna lefeküdni vele és meg is mondtam neki, hogy még nem akarom. Szegény nagyon kínlódott, alig aludt. Kívántam, kívánom én is, de nem bízok benne még teljesen. Az előző kapcsolatomban túl hamar lefeküdtünk egymással és utána minden megváltozott, nem érdekeltem már, szóval nagy csalódás volt, szakított. Talán ezért szeretném kivárni, amíg teljesen biztos nem leszek benne, hogy nem következik be újra ez. Azt még hozzá kell tennem, h én eddig 3 fiúval feküdtem csak le. (Ő nagyon sok lánnyal.)
21/L
"Szegény nagyon kínlódott, alig aludt."
Hát ezért baj, legalábbis neki. Amúgy meg nem az, hacsak nem fél éven át akarod váratni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!