Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratom szakitott velem mert beszeltem egy sraccal facebookon es nem mondtam el neki mar egyutt laktunk es most mindent elrontottam Mondta ne szamitsak arra h ujra egyutt leszunk Hogyan tudnam jova tenni? Nagyon fontos hiszen meg mindig szeretem
Figyelt kérdés
2014. szept. 17. 16:48
11/18 A kérdező kommentje:
En 18 o 23 es eddig sikerult minden problemat megoldani kiveve ezt :'(
Hat a srac reszerol felreertheto volt pl.: ,,mioerre: hazajottem nemetbol, nagyon sexi lettel es kivanatos" en viszont az ilyen megnyilvanulasaira nem igazan reagaltam es nem viszonoztam..
2014. szept. 17. 17:01
12/18 A kérdező kommentje:
Az ilyen es hasonlo megnyilvanulasaira legtobbszor az volt a valaszom h : van baratom tudtommal neked meg baratnod
2014. szept. 17. 17:03
13/18 anonim válasza:
De mégis minek beszélgettél vele ezek után?????? Idióta...
14/18 A kérdező kommentje:
Akkor mar nem tehetek semmi ez ellen? :'(
2014. szept. 17. 17:07
15/18 anonim válasza:
Próbáld ezt megmagyarázni a barátodnak is! Hogy te semmibe vetted a srác szavaid, többször is mondtad neki, hogy van barátod, hagyjon, de nem tudtál mit kezdeni vele... Csak megért :) De tényleg nem kellett volna már az első ilyen után sem tartani vele a kapcsolatot...
16/18 A kérdező kommentje:
De valahogy csak jova tudomtenni :'(
2014. szept. 17. 17:17
17/18 anonim válasza:
Csak egy tanács: ne akarj olyan pasit, aki az élettársával szakít egy internetes beszélgetés miatt ami nem jelent semmit és még csak utalás sem volt arra hogy megcsaltad volna.
Gondolj bele...Mennyire vehette komolyan a kapcsolatot ha egy beszélgetésért kidob? Szánalmas. Ne akard visszakapni. Ennél csak értelmesebbet találhatsz.
18/18 anonim válasza:
én megmondom miért fogja a srác bezárni.
én is bezárom a nőimet.
ne nézzék.
miért ne?
hát mert akkor kopik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!