Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondják, hogy vallásnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy vallásnak nincs helye párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Biztosan ateista ember találhatta ezt ki, mivel aki vallásos, az tudja, hogy nekünk nagyon fontos a hitünk, és ezt szeretnénk megosztani a párunkkal is, nem jó, ha a legfontosabb dolog az életünkben tabutéma.
2014. szept. 17. 16:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%
Jól érzem hogy szavaidban gyülőlet van??? Ezt nem ateista ember találta ki hanem épp eszű ember. Milyen vallásod is van?? mennyire veszed komolyan??? Kiváncsi lennék, hogy beköpnéd, hogy házasságig nincs szex ki maradna meletted.
2014. szept. 17. 16:30
 2/11 anonim ***** válasza:
Hat nem tom mennyire hatrany ez egy parkapcsolatban. En mondjuk egy muszlim/ iszlam vallasu fiuval nem jonnek ossze még ha helyes es kedves is...
2014. szept. 17. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Na de pont ez a lényege, hogy vallásos ember hasonló vallásúval, hitetlen hitetlennel jön ki a legjobban. Persze, a tolerancia fontos, de azért valljuk be, mindenki szeretné megosztani a hitét a társával és együtt fejlődni vele. Ez csak azonos vagy legalább hasonló hitvilág esetén lehetséges.
2014. szept. 17. 16:32
 4/11 A kérdező kommentje:

3-as, pontosan így gondolom!

1-es, nincs gyűlölet bennem, csupán nem értem, mi ennek az állításnak az alapja. A vallás érzékeny téma hívők és nemhívők között is, könnyen veszekedést generálhat az eltérő gondolodásmód, ami egyáltalán nem tesz jót a kapcsolatnak.

2014. szept. 17. 16:37
 5/11 anonim ***** válasza:
A Sátánnak van helye hisz az övé minden.
2014. szept. 17. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
Ennek az állitásnak az alapja a tapasztalat. Ennyire egyszerű. Sokan belementek iyen fajta kapcsolatba és sokan is ráfáztak. Elöttem irták nagyon jól, ha hívő vagy hívővel randizgass vele nem lesz probléma.
2014. szept. 17. 16:44
 7/11 anonim ***** válasza:
Még nem hallottam ezt az okosságot.
2014. szept. 17. 16:55
 8/11 anonim ***** válasza:

arra még nem gondoltál, kedves kérdező, hogy különböző vallású emberek is összejöhetnek? vagy a keresztények csak a keresztényekkel szexelnek? amúgy kiegészíteném, vallásnak ÉS politikának nincs helye egy kapcsolatban, mivel eltérhet a véleményük és ez vitákat szülhet, meg amúgy sem erőszakoljuk rá a nézeteinket senkire. mellesleg nem tabutéma, csak fontos tudni, hogy a másik szívesen eszélget-e ezekről, vagy megtartaná inkább magának. senkit sem a vallása, vagy a politikai nézetei miatt szeretünk. szerintem.

18L

2014. szept. 17. 17:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Ki mondott ilyet? Én még ezt nem hallottam.

Az nem működik, hogy az egyik ráerőlteti a hitét a másikra. De hogy a vallás tabutéma legyen? Akkor mégis hogyan tudnátok meg, hogy a másik hogy gondolkodik erről?

Ha egy pár vallásos, akkor ez a kapcsolatukat is át fogja hatni. Ha az egyik vallásos, a másik ateista, ott lehetnek gondok, de éppen ezért fontos, hogy őszintén, egymás világnézetét tiszteletben tartva tudjanak beszélni erről (is). Ateista párnál nincs ilyen probléma.

2014. szept. 17. 17:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Többek közt ezért nem jönnék össze vallásos emberrel, akinek a hit a legfontosabb dolog az életében az vegye feleségül a Bibliát (vagy a vallása szerinti szent könyvet/írást).

Nincs nekem bajom túlzottan egyik vallással se, csak hagyjanak békén vele meg másokat ne bántsanak. Amikor viszont valaki elvárja hogy tiszteljem és fogadjam el az ő nézeteit anélkül, hogy ő is ezt tenné az enyémekkel na az kivágja a biztosítékot.

2014. szept. 17. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!