Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy párkapcsolatba sok 11 év...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy párkapcsolatba sok 11 év korkülönbség?

Figyelt kérdés
Én 16 éves vagyok a fiú pedig 27. Szerintetek ez nagyon sok? Nem tudom mit csináljak. Nem tudunk előre lépni mert olyan helyen dolgozik ahol minimálisan beleszolhatnak a magánéletébe. Félünk ha ez kiderül elválasztanak mineket.

2014. szept. 17. 11:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én úgy gondolom nem sok.

Nem a szüleimhez akarom hasonlitani a helyzeted,de csak annyit mondok,hogy anyukám 15 évesen kezdett összejönni apummal.12 év van köztük.Anyukám szülei ezt botrányosnak itélték,mikor ez kiderült,akkor úgy 16 éves lett és apummal összeköltöztek,mivel senki sem állt melléjük.

És ez nagyon is szerelem volt.20évesen összeházasodtak,majd 22évesen jöttem én.

18 éves boldog házasságban élnek és még mindig nagyon szeretik egymást..Élvezet nézni mennyire imádja apukám anyut.Még a háborúban is együtt maradtak,amikor apukám katonának ment 3 alkalommal is.. :)

Szóval a szerelem bármit legyőzhet.És ha komolyan szeret,nem látok akadályt. :)

2014. szept. 17. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 16 voltam amikor a párom szintén 27.

9 éve együtt vagyunk!!!!

2014. szept. 17. 12:22
 13/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
Sok... De számít ez valahol, ha mindketten jól érzitek magatokat? Mert azt mondják, hogy ha 20 lennél, akkor nem lenne sok. Ha meg tényleg jól megvagytok, akkor 4 év szinte pillanatok alatt elmúlik.
2014. szept. 17. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!