Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A haveromnak józsinak minden...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A haveromnak józsinak minden adóssága megvan hogy egy jó csajt szerezzen de valahogy sóse jön össze neki de vajon miért?

Figyelt kérdés

Nem is néz ki rosszul sőt 60-70%-ban úgy néz ki mint sp de kajakra csak kicsit barnább a bőre, egyik kedves volt lány osztálytársam szerint olyan semmilyen számára szimplán barát...

Emellett már 6 éve otthon napi 1órát edzz, gyúr jó szálkás testalkatú , ad is magára egy keveset hiába nem gazdagok, nem az a diskóba járó típus inkább a családjával jár ünneplni ezt-azt

Emelet sokat melózik, és mindenkivel el tud beszélgetni, amolyan rendes kedves gyerek ... Hát röviden ennyi

És eddig komolyabb kapcsolata nem nagyon volt max ilyen félcsúnyákkal járt 1-2hetet, meg olyannal akinek gyereke volt

Na szóval mért nem jön neki össze egy rendes normális csajal a dolog (rosszfiús komenteket most hanyagoljuk ha lehet)

2014. szept. 17. 09:14
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

,,Negyedszer pedig, járjon el bulizni, meg csajozni, mert anya szülinapi buliján, vagy otthon gyúrva nem találkozik nagyon nőkkel max a húgával meg a nagymamival, de gondolom azokat meg ő nem akarja meghúzni."

Hát, a kérdés alapján szerintem már igencsak túl van rajtuk.

2014. szept. 17. 15:15
 12/20 pinkpancser ***** válasza:

Szerintem:

[link]

2014. szept. 17. 18:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Józsi nem kisebbségi az anyja kicsit barnább típus ez az mediterránabb, de nem feka!

Megvan neki a 10osztály +szakmunkás is sokat melózik már mondtam, és sok csajhoz oda ment már beszélgetni anno és amikor 1hét után a lényegre tért szépen koppintották, legutóbb is nagyon beleszeretett egy rocker körte fejű lányba de az meg inkább egy drogos gyereket választott helyete aztán a csaj dobta azt is... (Most egy 2m-es skinhead gyerekel van együtt ez a körte fejű csaj egyébként)

Józska gyerek Legutóbb egy hosszú orrú csajjal próbálkozot de szerintem azt dobta a fenébe mert az bűn csúnya madár ijesztő feje volt,rossz volt rá nézni is... meg volt még ez előtt 2 kapcsolata is egy csinos csajjal csak annak meg gyereke volt.... Dobta azt is mert a gyerek apja meg akarta kenni a száját, utána össze jött egy átlagos csajjal az meg basszus titokban vagdosta magát, meg ki akart ugrani az ablakon....

Na szóval ilyen bányarémek, gyerekes 18éves pics@k, meg ilyenek vagdaltozos deszkák gerjetek rá eddig a szebb csajok sajnos elkerülték

Szóval mit ajánlotok neki? Diszkó már megvan valami jó szöveg? Ja és még valami ha iszik akkor rendkívül agresszív stoptáblát izomból rugdosta mert azt hitte ő vandame és a stop táblát nézte bambusz tudnak

2014. szept. 18. 02:23
 14/20 anonim ***** válasza:
Ajjaj, mert lehet, hogy Józsi te vagy, és előbb meg kellene tanulni, hogy Józsi nagy J, mivel tulajdonnév, és nem az adóssága van meg neki, hanem az adottsága van meg valamihez. Az adósság az, ha valaki adós valakinek, mondjuk pénzt kért kölcsön. - Nem is olvastam tovább...
2014. szept. 18. 10:39
 15/20 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy az adósságai miatt a csajoknál is Bar listás a Józsi?
2014. szept. 18. 12:52
 16/20 A kérdező kommentje:
A komentekből 95%-uk hülyeség, fel vagyok mentve helyesírási alól... Kíváncsi lennék hány kocka hülyegyerek jár ide élvezkedni mert nincs kit meghtoljon, Az tök mindegy ki a Józsi csak normális válaszokat várok el... Sok Debil
2014. szept. 18. 13:16
 17/20 z. f. válasza:
azért mert tanulatlan. ha kicsit felfejlődne szellemileg, elkezdené bevonzani az egyre jobb csajokat.
2014. szept. 18. 18:08
 18/20 A kérdező kommentje:
Mit tanulatlan ! Világosan le írtam az előbb hogy szakmája van napi 8-12 órát is melózik
2014. szept. 18. 18:41
 19/20 anonim ***** válasza:
Építőiparban szerzett tapasztalataim alapján, amilyen emberekkel találkoztam, néha okosabb volt a fal, mint aki rakta, szóval nem hinném, hogy egy kicsit is mérvadó, hogy szakmája van valakinek.
2014. szept. 19. 20:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha te fel vagy mentve helyesírásból (?), akkor lehet, hogy az a Józsi is ugyanolyan szinten van, mint te. Már bocsánat. Akkor hogy akar egy normálisabb nővel megismerkedni? És akiket felsorolták, azokhoz a nőköz egy szikrányi érzelem sem fűzte. A nélkül nem lehet kapcsolatot kialakítani, ha valakiben nincsenek érzések. Ez az elsődleges. "A" Józsi inkább művelődjön, olvasson, legalább egy napilapot, de az is elég lenne, ha hétvégén venne legalább egy napilapot, szóval művelődjön valahogy,és majd utána, pár év múlva keresgéljen normálisabb nők körül.Ami persze nem a külsőt jelenti, mert lehet valaki csúnya, ha belül értékes.
2014. szept. 20. 11:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!