Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon jók a megérzéseim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon jók a megérzéseim? Férfiak, srácok ez így szokott lenni?

Figyelt kérdés
A barátom külföldön dolgozik már pár hete.Mielőtt elment sem voltunk annyira turbékolósok mert ő "hidegebb" volt.Mióta kinn van nem jár fel fb-ra sem mint előtte és ő nem hív mondván nincs feltöltve a kártyája.Emlitettem neki hogy ez fáj de semmi változás.Reggeltől estig dolgozik.Szerintetek van valami a háttérben vagy csak én érzek hiába egy olyan bakit a kapcsolatunkban?Ha fáradtak vagytok tényleg nins kedvetek pár szóra a barátnőtökkel?Mit tegyek?Engem nagyon gyötörnek a kétségek.Szakítsak?Érdemes vagy lehet ezt normálisan folytatni vajon?
2014. szept. 16. 20:16
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm.De ha semmi akkor kihűltek az érzelmek?Hajszál híja hogy nem szakítok.Hosszú folyamat míg idáig jutottam.Nem birom idegekkel ezt a macska-egér játékot.Csak nem tudom hogy egy férfi milyen logikával gondolkozik.
2014. szept. 16. 20:44
 12/19 anonim ***** válasza:

Egyszerűen gondolkodik, próbáld kigondolni a legegyszerűbb választ! És mi a legegyszerűbb? Hogy már csak szenved veled.

Ergo mi lesz a vége? (feltéve ha nem mondja majd neked majd 1x ha valamikor még is felhív, hogy kincsem édesem életem szerelmem, aztán megint odáig leszel tőle aztán megint le se sz___ar...)

2014. szept. 16. 20:47
 13/19 A kérdező kommentje:
Én nem akarom hogy nyűg legyek.Én miatta válni készültem de rendben.Igy értek mindent.Inkább szenvedjek magam mint valakinek csak játékszere legyek.Köszönöm szépen.
2014. szept. 16. 20:55
 14/19 anonim ***** válasza:

fuuuu bmeg, kisebb gondja is nagyobb kint mint neked, lehet, hogy megsértődött azon h kint van és fel se hívod, hogy mivan vele

te akarsz szakítani nem ő, akkor meg mibajod van? ilyen nő nekem se kéne mint te, inkább hagyd el jobban jár

2014. szept. 16. 20:57
 15/19 A kérdező kommentje:
De igen hívtam.És igenis sokat álldoztam én is azért hogy boldog lehessen.Nem baj hát nem is kellhetek mindenkinek.A lelkiismeretem ellenben tiszta.Nem én hanyagoltam.
2014. szept. 16. 20:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Ergo tudod a választ.

Amúgy, hogy érted azt, hogy válni? Házas vagy?

2014. szept. 16. 21:01
 17/19 A kérdező kommentje:

Már mindegy.:(

Soha többé nem akarok semmit az élettől.

2014. szept. 16. 21:04
 18/19 vorarlberna ***** válasza:
Akárki akármit mond napi 13 óra mellet nem csak az élettársammal skypeolok 2 órát, még ide is felnézek, de ha nagyon fáradt vagyok akkor is 5 perc telefon, hogy élek jól vagyok, hogy van, milyen napja volt, szeretem. Persze vannak olyan kolegák akik egy deka hívást sem indítanak haza, aztán itt sír a szájuk, hogy tönkrement a házasság, stb.. A problémáinkat az élettársunkkal kell megbeszélni. Nem a kolegákkal. Szóval egyénfüggő.
2014. szept. 16. 22:03
 19/19 vorarlberna ***** válasza:
Szóval ha elválnál miatta akkor házas vagy, és ő a viszonyod?
2014. szept. 16. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!