Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell "hülyíteni" valakit?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell "hülyíteni" valakit? Eddig jó?

Figyelt kérdés

Ne kezdjetek el ribizni, szidni. Nem tudjátok, miért teszem ezt, de a lényeg, hogy ő nem egy ártatlan fiú, akivel azért szórakozok, mert éppen ehhez van kedvem.

Eddig háromszor találkoztunk volna, először "elfelejtettem" elmenni, másodszor 30 percet késtem, a harmadik alkalommal pedig leléptem csak úgy, amíg ő kiment telefonálni az étteremből.

Aztán ma kérdezte, hogy csütörtökön nem akarok-e elmenni vele moziba és mondtam, hogy még nem tudom, programom lesz. Mikor kérdezte, hogy mi, rávágtam, hogy még nem tudom, de csak lesz valami. Erre csak nevetett és annyit mondott, hogy "jól csinálom, de úgyis az övé leszek, mint bárki más"...

Mit csináljak, hogy tudja, nem egy tapasztalatlan lánnyal van dolga? (Amúgy az vagyok, még csak nem is csókolóztam soha.)

Hogy szórakozzak vele?

17/L

2014. szept. 16. 15:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
93%
remélem jól leszopatja a farkát veled és otthagy :D
2014. szept. 16. 15:48
 12/21 A kérdező kommentje:

De kis kedves... :)

Erre az esély egyenlő a nullával.

2014. szept. 16. 15:56
 13/21 anonim ***** válasza:
90%
Szánalmas, ha ettől érzed magad boldognak. :) Remélem, jól pofára ejt téged. Nincs jogod szívatni, inkább keress valakit, akivel jól kijössz és rá fordíts Ennyi energiát. Hasznosabb lenne neked is. Miért gondolod, hogy ezt érdemli a srác? Ha nem érdekel, lépj tovább.
2014. szept. 16. 16:04
 14/21 A kérdező kommentje:

Nem gondolom, tudom, hogy ezt érdemli.

Azok után, amit tett, ez a legkevesebb... :)

De te mindent tudsz gondolom, azért vagy ennyire barátságos.

2014. szept. 16. 16:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Nyilván mindent tudok, ezért kérdeztem, hogy miért érdemli ezt Szerinted. :) Néma gyereknek...
2014. szept. 16. 16:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Ahaha, belé vagy zúgva. Jól csinálod, vagy inkább ő csinálja jól. :)
2014. szept. 16. 16:29
 17/21 A kérdező kommentje:

Hogy miért érdemli ezt?

Azért, mert nagyon jóban voltunk, de gondoltam, hogy csak szórakozik. Viszont amikor elköltözött fél évre az anyjához, a Föld másik végére, azért szólhatott volna előtte. Persze a "mentsége" az volt, hogy nem akarta, hogy már hetekkel/hónapokkal előtte szomorú legyek és a közösen töltött időnk alatt arra gondoljak, hogy itt hagy.

De előtte azért arra volt ideje, hogy lefeküdjön a legjobb barátnőmmel és a testvéremnél is próbálkozzon.

Nem szerettem bele, egyszerűen csak szórakozom. Úgy, ahogyan ő is csinálta.

2014. szept. 16. 16:37
 18/21 anonim ***** válasza:
És ha nem vagy belé szerelmes, akkor miért probléma, ha lefeküdt a barátnőddel? Nem akarom beléd magyarázni, csak kérdezem.
2014. szept. 16. 16:44
 19/21 anonim ***** válasza:

Komolyan mondom a 2 éves unokahúgomnak több esze van mint neked. :D

Még soha sem csókolóztál (ezt nem leszólásból írom) és akkor még te akarsz hülyíteni egy csávót?! Nevetséges és azért mert nem szólt hogy elköltözik v h lefeküdt a barátnőddel?! Ha nem érdekel/érdekelt a srác akkor ez miért is zavar téged?! Gondolkozz el egy kicsit és ne járasd le tovább magad...:D

N24

2014. szept. 16. 16:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Oda leszel te még ezért a pasiért, sőt már oda is vagy, különben nem foglalkoznál vele ennyit. :) Féltékeny vagy, hogy a barátnőd meg a testvéred tetszett neki, de te nem.
2014. szept. 16. 17:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!