Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem tudnak megbecsülni egy kedves, aranyos de csendes lányt?
Mondanám, hogy nem a megfelelő embereket fogod ki, de ha sorozatosan ez történik, az azért elgondolkodtató.
Arra tudok gondolni, hogy unalmasnak találnak. Nem feltétlenül unalmas egy csendes lány, de az fontos, hogy legyenek hobbijai, lehessen vele beszélgetni és közös programokat csinálni. Te mit csinálsz szabadidődben? Ha csak otthon ülsz, akkor nem csoda, ha nem találnak elég érdekesnek.
Mondom ezt úgy, hogy én is egy nagyon unalmas és önbizalomhiányos lány vagyok, tapasztalatból írom, amit írok.
A "túl jó vagy hozzám" pedig egy nagyon gyenge duma. Ezek a férfiak egyszerűen nem tudtak mit kitalálni, vagy csak nem akartak nagyon bántót mondani.
Én nagyon is meg tudnék becsülni egy ilyen lányt. :)
Ugyan ilyen vagyok de férfiben, és engem se tud egy nő sem megbecsülni. Az ok mindig ugyanez mint nálad. Az indok szinte mindig ez: "kedves, értelmes, jólelkű férfi vagy, de sajnos nekem már túl sok ez". :)
Ez van, úgy látszik mi akikbe túl sok szeretet, meg odaadás, kedvesség, meg önzetlenül adni tudás szorult, mi egyik nemből se kellünk senkinek. :)
hát én egy kedves, aranyos, de csendes lányt keresek :D
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!