Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyek szert "laza kapcsolatra" úgy, hogy ne bántsak meg senkit?

Figyelt kérdés

Nagyon-nagyon összetörték a szívemet... és emiatt nem is tudok most komoly kapcsolatra gondolni, nem tudom elképzelni, hogy szerelmes legyek bárkibe is. Viszont úgy érzem, jó lenne valaki, aki "vigasztal". Soha nem volt még ilyen jellegű "kapcsolatom", és nem akarok megbántani vagy kihasználni senkit, csakis úgy mennék bele, ha a férfi előtt is tiszta, hogy ez nem lesz komoly, és ő sem úgy áll hozzá. Kérdés: hogyan fogadná egy férfi, ha egy lány ezt így tálalná neki? Illetve: van egyáltalán bármi értelme egy ilyen dolognak? Vagy inkább hagyjam a fenébe?

Ui: NEM ITT KERESEK TÁRSAT, kérem, ilyen jellegű üzeneteket ne írjatok!!!! Csak a kérdésre válaszoljatok.

2014. szept. 15. 16:19
 1/6 anonim ***** válasza:
biztos akadhat aki vevő rá csak ugye nem lehet tudni ki az szóval próba cseresznye 20-24 év felett nemtudom hogy mennyire találni ilyeneket de 24-20 éves kor alatt szerintem nagyon sokan vágynak titokban egy laza kapcsolatra :)
2014. szept. 15. 16:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben egy pasi simán benne lenne :D

De tisztázzátok az elején, hogy ki mit akar.

Azért ez egy kicsit kihasználása lenne a másiknak. De azért korrekt lennél vele.

Vigyázz: nem tarthat sokáig, mert egyikőtök szerelmes lehet (talán éppen te), és még egy ilyen viszonyból sem könnyű kijönni.

2014. szept. 15. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az elején tisztázni, h te nem szeretnél kapcsolatot, csak valakinek jó kiönteni a szívedet (persze ezt akkor ejtsd csak el, ha tényleg találtál erre alkalmas egyedet!)!
2014. szept. 15. 16:23
 4/6 anonim ***** válasza:

Sokan keresnek laza kapcsolatot. Ha ilyen emberrel találkozol, már szóba sem kerülhet a megbántás.

Mondjuk azt nem értem, hogy a gyíkot miért kell kapásból kizárni, de te tudod. Nekem pl. lett már innen olyan kapcsolatom, amilyet te keresel.

2014. szept. 15. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Eléggé rossz pillanatomban írtam ki a kérdést, ezért egy kicsit hülyén adja ki magát.

De úgy vagyok, most ahogy te írtad le...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__60..

2014. szept. 15. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Pont téged kereslek
2014. szept. 16. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!