Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönni valakivel, aki nem az ideálod külsőre?
eddig két barátom volt, és mindkettőnek olyan színű haja, szeme, stb.-je volt, ami az ideálom :)
most van egy srác, aki tetszik, helyes, de ő máshogy néz ki, mint azok, akikre azt mondom, hogy "hűűűű" :D
ti hogy vagytok ezzel a dologgal?
és ha megkérdezné pl., hogy milyen az ideálom, mit mondjak? :D
19/L
Jézusom...
Mondjad azt, hogy nincs ideálod, ha azt nem mered, akkor azt h ő tetszik neked.
20/F
nekem nincs így ideálom, nem hajszín vagy szemszín alapján választok
vki vagy tetszik vagy nem
szóval igen, ha amúgy tetszik a fiú külsőre, belsőre, nem akadály hogy most pontosan hogy is néz ki
Mint az első.
Eddig am olyannal még nem jártam,aki "ideál" lett volna. De mindegyikben megfogott valami,az a lényeg,nem a hajszín.
Szerintem van különbség aközött, hogy úgy jössz össze valakivel, hogy nem olyan a haja, szeme, mint ami a te ideálod, és aközött, hogy egyáltalán nem tetszik.
Utóbbi esetben tapasztaltam, hogy nem működik. Ha amúgy helyesnek tartod a pasit, akkor működhet:), bár én véglegesen az ideálommal kötöttem össze az életem. Egyszerűen ő volt alkalmas komoly kapcsolatra, a többiek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!